Yandex Metrica

Antalyaspor İsrailli futbolcusu Jehezkel'i geri mi çağırdı?

Antalyaspor İsrailli futbolcusu Jehezkel'i geri mi çağırdı?

Trabzonspor karşılaşmasında attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" ifadesi ve Davut yıldızının yer aldığı yazıyı kameralara gösteren Antalyasporlu Sagiv Jehezkel kadro dışı bırakılmış ve ülkeden ayrılmıştı. PFDK tarafından verilen 8 maçlık cezasının bitmesinin ardından Akdeniz ekibinin, İsrailli futbolcuyu antrenmanlara çıkmaya çağırdığı öne sürüldü.

Spor

03.04.2024, 18:30

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Trabzonspor maçında Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonların başlangıç tarihi olan 7 Ekim 2023 gününe dikkat çekmesi ve Davut yıldızını göstermesinin ardından kadro dışı bırakılmıştı. İsrail'e dönen futbolcuyla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Haberi Görüntüle

JEHEZKEL, ANTALYASPOR'DAN ŞİKAYETÇİ

İsrail basınından Sport5'in haberine göre, Jehezkel ödemelerini alamadığı ve kulüpte haksız şekilde kadro dışı bırakıldığını ifade ederek FIFA'ya şikayette bulundu. Jehezkel'in Antalyaspor'dan tazminat olarak 1 milyon 260 bin euro talep ettiği de iddia edildi.

Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Haberi Görüntüle

ANTALYASPOR'UN GERİ ÇAĞIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

Haberde, olayın FIFA'ya taşınmasının ardından Antalyaspor'dan Sagiv Jehezkel'e çağrı geldiği öne sürüldü. İddiaya göre Antalyaspor, PFDK tarafından 8 maçlık cezası biten Jehezkel'in Türkiye'ye geri dönerek takımla antrenmanlara çıkmasını talep ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading