Yandex Metrica

Anlaşmayı duyurdular: Ferdi Kadıoğlu dünya devine transfer oluyor

Anlaşmayı duyurdular: Ferdi Kadıoğlu dünya devine transfer oluyor

Özellikle bu yıl gösterdiği üstün performansla birçok Avrupa devini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nun adı şimdi de İtalyan devi Inter'le anılıyor.

Spor

23.01.2024, 22:27

Form grafiğini hem Fenerbahçe'de hem de milli takımda üst seviyelere taşıyan Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre milli futbolcu için Inter'in devreye girdiği Fenerbahçe'yle anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk mesajını verdi! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ilk mesajını verdi! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE AVRUPA ŞAMPİYONASI'NI GÖRMEK İSTİYOR

Avrupa'nın birçok kulübü Ferdi'yi istese de teknik direktör Inzaghi'nin milli yıldızı çok istediği ve gelecek yılın kadro yapılanmasında görmek istediği belirtiliyor. Bunun için Inter'in ocak ayında Fenerbahçe ile bir görüşme daha yapması ve transferi nihayete erdirmesi bekleniyor. Ancak Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonası'nı beklemek istediği, burada Ferdi'nin göstereceği iyi performansı pazarlık masasında kullanmak istediği öğrenildi. 

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon sarı lacivertli formayla 18 maça çıkarken 1 gol atıp 2 de asist yaptı. Ferdi'nin sözleşmesi 2026'da sona eriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading