Yandex Metrica

Ankaragücü'nden Amedspor açıklaması! İki takım arasında yaşanan olaylar sonrası Faruk Koca duyurdu!

Ankaragücü'nden Amedspor açıklaması! İki takım arasında yaşanan olaylar sonrası Faruk Koca duyurdu!

Son dakika haberleri... Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Türkiye Kupası 4.tur eşleşmesinde oynanacak Amedspor maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:58

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Amed Sportif Faaliyetler ile eşleşmeleriyle ilgili konuşan Koca, taraftara seslendi.

Madrid'de Arda Güler özlemi sona eriyor! Milli futbolcu sezonu erken açıyor Madrid'de Arda Güler özlemi sona eriyor! Milli futbolcu sezonu erken... Haberi Görüntüle

FARUK KOCA: SAVAŞA GELMİYORUZ

İki takım arasında geçmişte yaşanan olayların hatırlatılma üzerine sağduyu mesajı veren Faruk Koca, "Amedspor gelecek oynayacak. Camiamız kesinlikle ev sahibi adabıyla karşılayacak, karşılamak zorunda. Orada çıkacak en ufak bir yanlışın bedeli bu ülkeye fayda vermeyecek. Orada yaşanacak bir olumsuz olay, bu ülke üzerinden hesabı olanlara destek vermiş olacak. İster Amedsporlular, ister Ankaragüçlüler yapsın, yaşanan yanlışın bedelini bu ülke öder. Spor yapıyoruz, biz savaşa gelmiyoruz. Bu olayın büyümemesi için örnek bir ev sahipliği yapacağız. Çünkü bize bu yakışır. Biz Hacı Bektaş-ı Veli, Mevlana'dan gelen bir coğrafyanın evlatlarıyız. Bu coğrafya kötülüğü besleyemez. Birkaç kişinin istemine tepki olarak toplumu kurban edemeyiz. Burada yaşanan her olumsuzluk, dış dünyada bizim aleyhimize dönecektir, ülkeye büyük ihanet olacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading