Yandex Metrica

Ankaragücü-Fenerbahçe maçı özeti İZLE

Ankaragücü-Fenerbahçe maçı özeti İZLE

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynana yarı final maçında Fenerbahçe rakibine 3-0 mağlup oldu. Fenerbahçe bu mağlubiyetle kupaya veda etti. Karşılaşma ATV ekranlarından yayınlandı. Maçın özet görüntüleri ise ATV ve A Spor sosyal medya kanalları ve Youtube kanallarından izlenebilir. 

Spor

27.03.2024, 03:33

Ziraat Türkiye Kupası yarı finale yükselme maçında dün akşam Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maç 20.45'te başladı. Karşılaşma ATV ekranlarından canlı yayınlandı. Maçı izleyemeyen spor severler ise Ankaragücü-Fenerbahçe maçı özeti izle seçeneğini internette araştırıyor. 

Son dakika... Süper Lig'deki yabancı kuralında değişiklik Son dakika... Süper Lig'deki yabancı kuralında değişiklik Haberi Görüntüle

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ İZLE

Karşılşamla ATV ekranlarından yayınlandı. Maçın özet görüntüleri ise ATV ve A Spor Youtube kanallarından yayınlanabilir. Maçın özetini izlemek isteyenler bu hesapları kontrol edebilir.

Taraftar tepki gösterdi transferden vazgeçtiler! İzmir'i karıştıran yıldız futbolcu Taraftar tepki gösterdi transferden vazgeçtiler! İzmir'i karıştıran yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

Ankaragücü 10. dakikada Morutan ve 33. dakikada Chatzigiovanis'in golleriyle 2-0 öne geçti. 

2. yarının sonlarına doğru 87. dakikasında Garry Rodrigues'in golüyle mücadele  Ankaragücü'nün 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Ankaragücü, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi. Fenerbahçe ise elendi. 

Fenerbahçe, 2024 yılında ilk kez maç kaybetti.

Fenerbahçe, 17 resmi maç sonra yenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading