Yandex Metrica

Ancelotti'den Arda Güler'e övgü: 'Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir'

Ancelotti'den Arda Güler'e övgü: 'Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir'

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, Osasuna maçının sonlarında bir topu direkten dönen milli futbolcu Arda Güler için "Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir. Gol atamaması önemli değil. Bizim için bu gol." dedi.

Spor

18.03.2024, 08:39

4-2 kazanılan Osasuna maçında kısa bir süre oyunda kalmasına rağmen etkilşi bir oyun ortaya koyan ve bir şutu direkten dönen Arda Güler'le ilgili konuşan Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, "Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir. Gol atamaması önemli değil. Bizim için bu gol." şeklinde konuştu.

Genç futbolcu Vinicius Junior'a da övgülerde bulunan İtalyan teknik adam, Brezilyalı futbolcunun sonucu belirleyen bir oyuncu olduğunu söyledi. Ancelotti, "Her alanda etkili bir futbolcu. Farklılık yaratıyor. Üzerinde çok baskı var, kendini biraz daha kontrol etmeli. Ama fazla söze gerek yok, olağanüstü bir maç oynadı." dedi.

İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir Haberi Görüntüle

MARCA'DAN ARDA ÖNERİSİ

İspanya'nın ençok okunan spor gazetelerinden Marca, Carlo Ancelotti'ye seslenerek Arda'yı daha daha fazla oynatması çağrısında bulubdu. Milli futbolcuya dahi yakıştırması yapan Marca, Ancelotti'ye "Artık Arda'yı bize 5 dakikadan daha fazla izlettirmenin zamanı geldi." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading