Yandex Metrica

Ancelotti, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Kulüp kararını verdi

Ancelotti, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Kulüp kararını verdi

Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti ile yaşanan sözleşme sürecinde beklenen gelişme meydana geldi. İtalyan teknik adamın sezon sonunda ayrılacağı iddialarına son veren Real Madrid yönetimi, kısa süre içinde Ancelotti ile yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Spor

22.05.2024, 00:52

Real Madrid'in başında başarılı bir performans sergileyen Carlo Ancelotti'nin sözleşmesi sona ermek üzereydi. Ancak kulüp yönetimi, İtalyan teknik adamla masaya oturarak yeni bir sözleşme yapma kararı aldı.

Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali herkesi korkuttu Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali... Haberi Görüntüle

YENİ SÖZLEŞMENİN DETAYLARI

Real Madrid'in Carlo Ancelotti ile 2 yıllık yeni bir sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bu gelişme, teknik direktörün sezon sonunda takımdan ayrılacağına dair çıkan spekülasyonlara son verdi.

Galatasaray'ın McTominay transferi tıkandı Galatasaray'ın McTominay transferi tıkandı Haberi Görüntüle

Ankaragücü, Arjantinli topçularla dolacak! River Plate ile iş birliği... Ankaragücü, Arjantinli topçularla dolacak! River Plate ile iş birliği... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER İLE YENİ ÇALIŞMA PROGRAMI

Real Madrid yönetimi, sakatlık nedeniyle zor bir dönem geçiren Arda Güler ile özel bir çalışma programı üzerinde görüştü. Arda Güler'in üzerindeki baskıyı azaltmak amacıyla hazırlanan özel program, futbolcunun rehabilitasyon sürecini destekleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading