Yandex Metrica

Amerika'ya uçan Tanju Çolak çıldırdı: Utanacaksınız!

Amerika'ya uçan Tanju Çolak çıldırdı: Utanacaksınız!

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündem olan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski golcüsü Tanju Çolak, çektiği video ile cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 18:21

A Spor yayınında yabancı futbolculara yönelik sözlerinde dolayı gündem olan Tanju Çolak, kendisinin yanlış anlaşıldığını öne sürerek yeni bir açıklama yaptı.

Yeni doğacak çocuğu için Amerika'ya gideceğini belirten Çolak, "Bu kadar yabancının Türkiye'ye gelmesine gerek yok. Biz bize yeteriz. Hem milli, hem yerli olalım.  Yarın  Amerika'ya gidiyoruz, dede olacağız inşallah" ifadeleriyle tepki çekmişti.

Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Haberi Görüntüle

TANJU ÇOLAK: UTANACAKSINIZ

Dün twitterda TT olduğununu söyleyen Tanju Çolak, "Ben yabancıları istemiyormuşum. Evet istemiyorum. Kaliteli ve yaş sınırı olmalı gelen oyuncular da. Sonra dediler ki "sen yabancı istemiyorsun ama Amerika'ya gidiyorsun" dediler. Ben neden gidiyorum biliyor musunuz? Yazık, günah... Utanacaksınız. Biraz düşünün. Kıymet bilin, değer bilin" açıklamasını yaparak gelinin yabancı olduğunu ve doğum için geldiiğini dile getirdi.

Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading