Yandex Metrica

Altınordu'nun 17 yaşındaki yıldızına Süper Lig kancası! Avrupa'nın da radarında...

Altınordu'nun 17 yaşındaki yıldızına Süper Lig kancası! Avrupa'nın da radarında...

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden futbolcu fabrikası Altınordu'da bu sezon A takıma çıkma başarısı gösteren Furkan Yöntem göz kamaştırıyor.

Spor

23.01.2024, 22:19

Türk futboluna birçok isim kazandıran Altınordu'da sıradaki isim Furkan Yöntem. Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulüp ve gözlemcinin takip ettiği genç yıldız adayı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

MHK başkanı kim olacak? Listede 4 aday var! MHK başkanı kim olacak? Listede 4 aday var! Haberi Görüntüle

TÜRK FUTBOLUNA YENİ YILDIZ!

İzmir'in yükselen değeri Altınordu'da bu sezon A takıma yükselen 17 yaşındaki Furkan Yöntem, birçok dev kulübün ilgisini çekmiş durumda. Alt yaş kategorilerini takip eden gözlemcilerin beğenisini kazanan Yöntem'i yurt dışından da birçok takımın takip ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'da ayrılık: Resmi maça çıkmadan sözleşmesi feshedildi! Trabzonspor'da ayrılık: Resmi maça çıkmadan sözleşmesi feshedildi! Haberi Görüntüle

SÜPER LİG EKİPLERİ SIRAYA GİRDİ

Ağustos 2021'de kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayan genç oyuncunun durumunu Süper Lig ekipleri yakından takip ediyor. 

Futbol kariyerine İzmir ekibinin altyapısında başlayan ve birçok alt yaş kategorisinde kulübünün formasını terleten Yöntem, milli takımın genç yaş kategorilerinde de görev yaptı. U18 Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan genç oyuncu, eylül ayında 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 19 Yaş Altı Milli Takımı'nın formasını giydi.

Yöntem, bu sezon A Takım ile ilk resmi maçına 19 Ekim'de Türkiye Kupası 3. Turu'nda oynanan Sapanca Gençlik karşılaşmasında çıkarken bu karşılaşmada da 1 de asist yapma başarısı gösterdi. 17 yaşındaki merkez orta saha Altınordu formasını Spor Toto 1. Lig'de ise ilk kez 3 Aralık'ta oynanan Bandırmaspor karşılaşmasında giydi.

Furkan Yöntem'in kulübü Altınordu ile 30 Haziran 2024'e kadar mukavelesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading