Yandex Metrica

Alperen Şengün'e çılgın teklif! Houston Rockets takımı onun üzerinden kuracak

Alperen Şengün'e çılgın teklif! Houston Rockets takımı onun üzerinden kuracak

NBA'de ülkemizi başarıyla temsil eden Alperen Şengün'e ter döktüğü Houston Rockets, 5 yıllık yeni bir sözleşme önermenin hesapları içinde. Milli yıldızın alacağı ücret ise çılgın boyutlarda.

Spor

25.03.2024, 13:07

Houston Rockets, NBA'deki 3. sezonunun sonunda olan 21 yaşındaki Alperen Şengün'e yeni sözleşme yapmayı planlıyor. Houston 2021 draftında Oklahoma Thunders'ınilk tur 16. sırada seçilmesinin ardından iki tur hakkı karşılığında takasla renklerine bağladığı Alperen Şengün'ün 3 yıllık performansından çok etkilendi. Yeni bir yapılanma içine adım atan Houston Rockets, gelecek planlarını yaparken takımı Alperen Şengün üzerinden oluşturduğu bir kadro kurarak hayata geçirecek.

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

45 SAYIYLA KARİYER REKORU

2.11 metre boyundaki Alperen Şengün, bu sezon çıktığı 63 maçta 21,1 sayı (%53,7), 9,3 ribaund ve 5 asist ortalamalarıyla takım rekorunun üstüne çıktı. Alperen, Houston Rockets'ın San Antonio Spurs'ü 114-101'lük skorla kazandığı karşılaşmada 45 sayıyla kariyer rekoru kırdı. Milli yıldız NBA'de bir karşılaşmada en çok sayı atan Türk basketbolcu olmayı başararak tarihe adını altın harflerle yazdırdı.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı? Mercan'ın transferinde kulis bilgisi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı?... Haberi Görüntüle

5 YIL İÇİN 225 MİLYON DOLARLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Shams Charania'nın haberine göre; Houston Rockets, milli yıldızımız Alperen Şengün'ü elden kaçırmak istemiyor ve 5 yıllık 225 milyon dolarlık "maksimum" sözleşme teklifi yapmanın hesaplarını ince ince yapıyor.

Alperen'in Houston Rockets ile sözleşmesi gelecek sezon bitiyor ve Rockets'ın yeni sözleşme teklifini 2025-26 sezonundan itibaren geçerli olacak şekilde yapmayı planlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading