Yandex Metrica

Alperen Şengün'den kötü haber! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etti herkes kahroldu

NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, bloğa çıktığı pozisyon sonrası yerde kaldı ve tekerlekli sandalye ile sahadan ayrılmak zorunda kaldı. Milli oyuncumuz Alperen Şengün’ün dizinden ve bilek bölgesinden MR'ı çekilecek.

Spor

12.03.2024, 11:46

NBA'de Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün forma giydiği Houston Rockets, Sacramento Kings ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Çekişmeli geçen maçta gülen taraf konuk ekip Houston Rockets oldu.

Houston Rockets, rakibi Sacramento Kings'i 112-104 yenmeyi başarırken Alperen Şengün, talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Fenerbahçe'de flaş sakatlık! Yeni transfer maç kadrosunda yok Fenerbahçe'de flaş sakatlık! Yeni transfer maç kadrosunda yok Haberi Görüntüle

ALPEREN ŞENGÜN SAĞ DİZİNDEN SAKATLANDI

Karşılaşmanın bitimine 40 saniye kala Houston Rockets'ın top kaybında gelişen Sacramento Kings hücumunda Alperen Şengün blok yapmak için sıçradıktan sonra yere kötü bastı ve sağ dizinden sakatlık yaşadı. Uzun süre yerde yatan Alperen Şengün, sahayı tekerlekli sandalye ile terk etti.

En Nesyri transferinde son durum: Fenerbahçe teklifte cömert davrandı En Nesyri transferinde son durum: Fenerbahçe teklifte cömert davrandı Haberi Görüntüle

SAHAYI TEKERLEKLİ SANDALYE İLE TERK ETTİ

Milli basketbolcunun son derece üzgün olduğu anlar yayına yansıdı. Salonu dolduran taraflar, sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmek zorunda kalan Alperen Şengün'ü alkışladı. Alperen Şengün'ün durumu çekilecek MR sonrası netleşecek.

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Haberi Görüntüle

MAÇI 14 SAYI İLE TAMAMLADI

Öte yandan milli basketbolcu Alperen Şengün talihsiz bir şekilde sakatlandığı Sacramento Kings maçını 14 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ve 2 top çalma ile tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading