Yandex Metrica

Alman basını yazdı: İşte Galatasaray taraftarının Thomas Tuchel öfkesinin nedeni

Alman basını yazdı: İşte Galatasaray taraftarının Thomas Tuchel öfkesinin nedeni

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. haftasında oynanan Bayern Münih-Kopenhag maçı sonrası Okan Buruk'un Bavyera ekibine yönelik eleştirileri Alman basınında gündem oldu. Basında çıkan haberlerde Galatasaray-Thomas Tuchel ilişkisi de hatırlatıldı.

Spor

23.01.2024, 22:27

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, 3-3 berabere kalınan Manchester United maçından sonra oynanan Bayern Münih-Kopenhag karşılaşmasının sonucuna yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Deneyimli hoca, Bayern Münih'in Kopenhag'la üstelik kendi sahasında berabere kalmasının kendisinde hayal kırıklığı yarattığını belirtmiş ve Bayern Münih'in kazanmayı ister tarzda oynamadığını belirtmişti.

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'LA GÖRÜŞMESİ HATIRLATILDI

Okan Buruk'un bu ifadeleri Alman basınında geniş yer buldu. Ülke basınında yer alan haberlerde bir anda Galatasaray-Thomas Tuchel ilişkisine değinildi ve Galatasaraylı taraftarların zamanında kendisine yapılan teknik direktörlğük teklifini kabul etmeyen Tuchel'e öfke duyduğundan bahsedildi. Galatasaraylı taraftarların Tuchel'e olan öfkesinin Kopenhag maçı kaynaklı olmadığı ve öfkenin 2014'e dayandığı belirtildi. Alman Bild gazetesi, Tuchel'in Galatasaray'la müzakere masasına oturduğu ancak masadan kısa süre içind ekalktığı hatırlatıldı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading