Yandex Metrica

Ali Koç, Saffet Sancaklı'nın 'şerefsizler' sözlerine tepki gösterdi!

Ali Koç, Saffet Sancaklı'nın 'şerefsizler' sözlerine tepki gösterdi!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, 28 şampiyonluk göndermesinde bulunarak Türkiye Futbol Federasyonu'na seslendi.

Spor

23.01.2024, 19:10

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından olimpik branşlara katkıları ile 1500 kulüp içerisinden "Fair Play Şeref Bayrağı Ödülü'ne" layık görüldü. Fair Play Şeref Bayrağı, 2 yıl boyunca Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde dalganalacak. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ödül töreninde konuştu. Sarı-lacivertli kulübün amatör branşlara verdiği desteğin altını çizen Başkan Koç, şunları söyledi;

"Fenerbahçe bir spor kulübünden daha da öte bir kulüp. Ülkesi için canını vermiş bir kulüpten bahsediyoruz. Bu Fair Play ödülü sadece bugünlerin değil, Fenerbahçe’nin bugünlere gelmesinde emeği olan katkısı olan herkes için bir gurur nişanesidir. Fenerbahçemiz, bir genç cumhuriyetin, bir ülkenin kurtuluşunda ve kuruluşunda roller, vazifeler edinmiş, ülkesi için canını vermiş bir kulüptür. Atatürk’ün hangi takımı tuttuğu değil hangi takımın onun yolundan gittiği önemlidir. Bu konuda da herkesle yarışmaya hazırız. Söz konusu vatansa Fenerbahçeliler için gerisi teferruattır.

28 şampiyonlukla Türkiye'nin en fazla şampiyonluğu olan takımı Fenerbahçe futbol takımı, tarihten bugüne sarı lacivertimizi kalplere kazıyan başlıca unsur oldu. Fenerbahçemizin bu kadar halka sirayet etmesi, ülke coğrafyasında ayak izinin büyüklüğü, bütün bunları sağlayan yegane şey kuruluşundan beri pek çok branşta onbinlerce sporcu yetiştirmesi ve kayıtsız şartsız bu vatana, bu millete kendini adamış olmasıdır."

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ, SAFFET SANCAKLI'YA CEVAP VERDİ

Öte yandan Saffet Sancaklı'nın yeni spor yasasıyla ilgili yapmış olduğu açıklamalara tepki gösteren Ali Koç, "Böyle şerefli bir ödülü alırken, bir takım siyasetçi tarafından da "namussuzlar, şerefsizler" seviyesinde tanımlamalar insanın içini acıtıyor, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olarak bu söylemleri şiddetle reddediyorum." dedi.

Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Galatasaray'da sezon sonu operasyonu! 4 isim yolcu... Haberi Görüntüle

SAFFET SANCAKLI: BİR SİZ Mİ ŞEREFLİSİNİZ?

Spor Yasası hakkında konuşma yapan milletvekili Saffet Sancaklı, "Diyorlar ki siz bu yasayı çıkarırsanız yönetecek başkan ve yönetim kurulu bulamazsınız. Bak Türk milletine saygısızlık yapmayın. Buradan hepinize söylüyorum. Türkiye'de 500 tane 1000 tane şerefli adam mı yok? Bir siz mi şereflisiniz yani?" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading