Yandex Metrica

Ali Koç: Pereira gidecekleri belirledi 4 futbolcu gelecek

Ali Koç: Pereira gidecekleri belirledi 4 futbolcu gelecek

Yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vitor Pereira kararının doğru olduğunu ve Portekizli hocanın istediği 4 transferi yapacaklarını ifade etti.

Spor

23.01.2024, 17:44

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yüksek divan kurulunda açıklamalarda bulunarak camiaya seslendi. Türkiye'nin dört bir yanında çıkan yangınlarla ilgili konuşan Ali Koç, ''Fenerbahçe Spor Kulübü olarak 250.000 ağaç dikme sözünü sizlerin huzurunda veriyoruz.” ifadesini kullandı.

Yeni sezonda takımı çalıştıracak Vitor Pereira ile yakın ilişki içinde olduklarını bildiren Ali Koç, "Ne yapmaya çalıştığımızı anlatayım. Öncelikle hocamız, elimizdeki kadroyu derinlemesine incelemek, kimlerin gitmesi gerektiğine karar vermek istedi. Halihazırda çok fazla oyuncumuz vardı. İncelemelerini yaptı ve gidecek oyuncuları belirledik" ifadelerini kullandı.

Resim

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti... Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Büyük umutlarla gelmişti... Haberi Görüntüle

'TOPLANTI SONRASI GÖRÜŞECEĞİZ'

Vitor Pereira'nın istediği 3 ya da 4 futbolcuyu kesin alacaklarını aktaran Koç; "Sahada her şeyini veren, Çubuklu için, bu arma için terinin son damlasına kadar savaşan, taşıdığı formanın değerini bilen, bu sorumluluklar bilincinde yaşamını sürdüren bir takım olmak durumundayız. Hocamız da verdiği raporlarda gidecek oyuncuları belirledi. Bir kısmı paylaşıldı. Paylaşılmayan isimler de var. Bu toplantı bitince kulübe gideceğiz, oyuncu, menajer, kulüp temsilcileriyle görüşmeler yapacağız" dedi.

En-Nesyri transferinde Fenerbahçe'ye müjde: Mourinho bizzat devrede En-Nesyri transferinde Fenerbahçe'ye müjde: Mourinho bizzat devrede Haberi Görüntüle

MURİQİ VE BOUPENDZA AÇIKLAMASI

Transferde adı geçen Vedat Muriqi ve Aaron Boupendza konusuna açıklık getiren  Ali Koç, iki oyuncuyla da görüşmediklerini dile getirdi.

Resim

Cenk Tosun'dan Beşiktaşlı taraftarları şok edecek veda mesajı Cenk Tosun'dan Beşiktaşlı taraftarları şok edecek veda mesajı Haberi Görüntüle

'PEREİRA BU LİGİN HAKEMLERİNİ İYİ BİLİR'

Vitor Pereira'nın Süper Lig yapısını iyi bildiğini ekleyen Koç, "Hocamız bu ülkenin hakemlerini, federasyonunu, takımlarını biliyor. Kupalar kazanmış, Porto'da 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşamış, buraya gelmeye son derece arzulu, istekli, dinamik bir arkadaşımızı getirdik. Bu konuda içim rahat" açıklamasında bulundu.

Resim

BİELSA İÇİN NE DEDİ?

Teknik direktör listesinde bulunan Marcelo Bielsa konusuna da değinen Koç, "Bielsa dedin niye getirmedin vb. gibi şeyler diyorlar. İnanın onu getirsek bu adamın kupası yok niye getirdiniz diyenler çıkacaktı. Bir kesim var ki biz ne yapsak eleştiriyor" değerlendirmesinde bulundu.

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez Haberi Görüntüle

'SADECE AŞI OLANLAR MAÇA GİRSİN'

Yeni sezonda maçların yüzde 50 kapasiteli oynanacağını hatırlatan Ali Koç yeni bir öneride bulundu.

Koç; "Bir önerim var. Bence stadyum kapasitelerini %100 yapalım. Aşı olmayanları stadyuma almayalım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading