Yandex Metrica

Ali Koç, Löw'den vazgeçti! Fenerbahçe'de yeni teknik direktör belli oluyor

Ali Koç, Löw'den vazgeçti! Fenerbahçe'de yeni teknik direktör belli oluyor

Son dakika haberleri... Yeni sezon için teknik direktör arayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kararsız kaldı. İsmail Kartal'dan memnun olan yönetimin sürprzi bir karar alabileceği belirtildi.

Spor

23.01.2024, 19:01

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, taraftarın gönlüne girdi.

Lig ikincisi Konyaspor'a karşı alınan 2-1'lik galibiyetteki hırsıyla dikkat çeken Kartal, göreve geldiği 21.haftadan itibaren 21 puan topladı.

Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası moral olarak dip yapan takımı kısa sürede toparlayan tecrübeli antrenör, gelecek sezon için kafalarda soru işareti yarattı.

Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL GELECEK SEZON OLACAK MI?

Yeni sezon için Joachim Löw ile astronomik bir bedelle anlaştığı iddia edilen Fenerbahçe'nin sezon sonunu bekleyeceği öğrenildi.

İsmail Kartal'ın takım içindeki enerjisinden memnun olan Ali Koç'un Löw'ün pürüz çıkarması halinde Kartal'ın sözleşmesini 1 sene daha uzatacağı öğrenildi.

Şu ana kadar 13 Süper Lig maçına çıkan İsmail Kartal, 6 galibiliyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 21 puan alınmasına katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading