Yandex Metrica

Ali Koç, Jorge Jesus'a verdiği büyük sözü gerçekleştirdi! Dünyaca ünlü futbolcu Fenerbahçe forması giyecek

Ali Koç, Jorge Jesus'a verdiği büyük sözü gerçekleştirdi! Dünyaca ünlü futbolcu Fenerbahçe forması giyecek

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezona Ümraniyespor maçıyla başlayacak olan Fenerbahçe'de Ali Koç, golcü transferini ligin 2.haftasına yetiştirmek için kolları sıvadı.

Spor

23.01.2024, 19:38

Kadıköy'de oynanan son maçta Çekya ekibi Slovacko'yu 3-0 yenerek taraftarına moral veren Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi.

Golcü arayışlarını sürdüren Sarı-lacivertliler, Borussia Mönchengladbach'tan Alassane Plea transferinden sonuç alamamıştı.

Yoğun uğraşlar verilen 29 yaşındaki santrfor için 6 milyon Euro öneren Fenerbahçe, Alman kulübünden ret cevabı almıştı.

MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ARADIĞI GOLCÜYÜ BULDU

Alassane Plea'dan istediği sonucu alamayan Fenerbahçe, bonservisi elinde olan dünyaca ünlü futbolcu Edinsn Cavani için harekete geçti.

Geçen sezon İngiliz ekibi Manchester United forması giyen 35 yaşındaki oyuncunun senelik 5 milyon Euro net maaş istediği öğrenildi.

ABD ve Güney Amerika ekiplerinden de teklif alan Cavani'nin Türkiye'de 1 yıl futbol oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

Cavani ile anlaşmaya yakın olan Fenerbahçe, alternatif isimler arasında yer alan Alexander Sörloth'tan gelecek cevaba göre Uruguaylı isimle masaya oturacak.

Sörloth'a son kez bir teklif daha yapmayı planlayan yönetim, olumsuz geri dönüş alması halinde Cavani ile sözleşme imzalayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading