Yandex Metrica

Ali Koç garanti verdi! Fenerbahçe'nin önündeki 3 seçenek: Kötü, daha kötü ve en kötü

Ali Koç garanti verdi! Fenerbahçe'nin önündeki 3 seçenek: Kötü, daha kötü ve en kötü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gazetecilerle yaptığı toplantıda kulübün önünde bulunan seçenekleri açıkladı ve 2 Nisan'daki genel kurulda üyelerle istişare edeceklerini belirtti.

Spor

03.04.2024, 18:52

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında kulübün karşı karşıya olduğu seçenekleri açıkladı. 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda bu seçeneklerin masaya yatırılacağını belirten Koç, sponsor firmalarla yapılan görüşmelerden de bahsetti.

Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNDEKİ SEÇENEKLER

Ali Koç, krediler konusunda bankalarla da görüşmeler yapacaklarını dile getirdi. "Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik." diyen Koç, önlerindeki seçenekleri "kötü, daha kötü ve en kötü" olarak tanımladı ve şu şekilde sıraladı:

1- Alt lige inmek.

2- Bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek.

3- Yurt dışında bir takım almak.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ GARANTİ SÖZÜ VERDİ

Ali Koç, seçenekler konuşarak "Hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum" sözlerini sarfetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading