Yandex Metrica

Ali Koç fitili ateşledi! Fenere 50 milyon euro'luk yıldız geliyor

Ali Koç fitili ateşledi! Fenere 50 milyon euro'luk yıldız geliyor

Yaklaşan başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, transfer atağını başlatmak üzere harekete geçiyor. Koç, 19 yıl aradan sonra kulüpte bir ilki gerçekleştirmek amacıyla transfer çalışmalarını hızlandırdı. 50 milyon euroluk bir süperstarı transfer etmek için harekete geçen Koç, büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Spor

22.05.2024, 15:40

Fenerbahçe, Pazar akşamı deplasmanda Galatasaray'ı yenerek tarihi bir zafer elde etti ve Süper Lig'deki şampiyonluk şansını sürdürdü. Son hafta evinde İstanbulspor'u konuk edecek olan sarı-lacivertli ekip, yeni sezonun transfer çalışmalarına da başladı. Fenerbahçe, 50 milyon euroluk bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Thomas Partey

2024-2025 sezonu Fenerbahçe Beko maç programı 2024-2025 sezonu Fenerbahçe Beko maç programı Haberi Görüntüle

THOMAS PARTEY, FENER YOLUNDA

Fenerbahçe, İngiliz devi Arsenal formasını terleten Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey için ısrarını sürdürüyor.

İddialara göre, İngiliz ekibinin İspanyol teknik direktörü Arteta'nın Ganalı oyuncuyu planları dışında gördüğü ve takımdan ayrılmasına onay verebileceği belirtiliyor. Ganalı orta saha oyuncusunun Arsenal ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen, bu sezon takımıyla 16 maçta forma giydiği ancak skor katkısı sağlayamadığı ifade ediliyor.

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde sonuçlar: Bol gollü karşılaşmalar geceye damga vurdu UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde sonuçlar: Bol gollü karşılaşmalar... Haberi Görüntüle

50 MİLYON EURO

Orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro iken, bugüne kadar toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli ödendiği biliniyor.

MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? Haberi Görüntüle

APPİAH YARDIM EDECEK

Fenerbahçe, Ganalı oyuncuyu kadrosuna dahil etmesi durumunda, 19 yıl aradan sonra ilk kez bir Ganalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmış olacak. Sarı-lacivertli ekip, son olarak 2005 yılında Stephen Appiah'ı kadrosuna dahil etmiş ve Ganalı oyuncu ile 2008 yılında yollarını ayırmıştı. Bu transferle birlikte, Fenerbahçe 2005 yılından bu yana kadrosuna Ganalı bir orta saha oyuncusu transfer etmemişti. Appiah'ın bu transfer sürecinde Fenerbahçe'ye yardımcı olacağı iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading