Yandex Metrica

Ali Koç bu transfere çok kızacak! Sözleşmesi biten Fenerli yıldız, Galatasaray'ın gündeminde

Ali Koç bu transfere çok kızacak! Sözleşmesi biten Fenerli yıldız, Galatasaray'ın gündeminde

Son dakika haberleri... Gelecek sezon için transfer çalışmalarında yerli isimlere ağırlık veren Galatasaray, gündemine sürpriz bir ismi aldı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'de oynayan milli kaleci için devreye girdi.

Spor

23.01.2024, 18:49

2018-2019 Süper Lig sezonunda Altınordu'dan 2.5 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye transfer olan Berke Özer, sezon sonu bitecek olan sözleşmesini henüz uzatmadı.

Belçika ekiplerinden teklif alan genç kaleciye sürpriz bir talip çıktı.

Sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray, 21 yaşındaki kaleci için menajeriyle temasa geçti.

Bu sezon Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası kaleyi devralan ve performansıyla eleştirilen Berke'nin gelecek sezon Fenerbahçe'de devam etmek istemediği öğrenildi.

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

BERKE ÖZER OYNAMAK İSTİYOR

Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Berke Özer, Galatasaray'da yaşanan kaleci sorununu fırsat bilerek menajerinin önerisine şu an için olumsuz cevap vermedi.

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleye geçen İsmail Çipe'nin yetersizliği sonrası Inaki Pena'yı 4 aylığına kiralayan Sarı-kırmızılılar, sezon sonunda o bölgede yaşanan boşluğu Berke ile doldurmak istiyor.

Galatasaray'da oynayabileceği düşünen yetenekli kaleci Mayıs ayında kararını verecek.

Bu sezon 20 resmi maça çıkan Berke, 19 gol yedi ve kalesini 5 kez gole kapattı.

Ayrıca Galatasaray deplasmanında ilk 11'de yer alan 21 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı derbiye damga vurmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading