Yandex Metrica

Ali Koç bizzat el attı! İşte Çağlar Söyüncü transferinde son durum

Ali Koç bizzat el attı! İşte Çağlar Söyüncü transferinde son durum

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Avrupa kariyerine devam etmek isteyen Atletico Madrid'in stoperi Çağlar Söyüncü ile bizzat görüşerek oyuncuyu ikna ettiği belirtiliyor.

Spor

23.01.2024, 21:51

Fenerbahçe, sezon başında olduğu gibi ocak ayında da transfer atağına geçiyor. Sarı-lacivertlilerin stoper hattını güçlendirmek istediği isim ise Atletico Madrid'de forma giyen Çağlar Söyüncü.

Transfer bitti: Galatasaray, Tete'nin bonservisini açıkladı Transfer bitti: Galatasaray, Tete'nin bonservisini açıkladı Haberi Görüntüle

BAŞKAN ALİ KOIÇ BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Ali Koç, Çağlar Söyüncü'nün transferi için bizzat devreye girdi. Başkanın, kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Çağlar'ı Fenerbahçe'ye kazandırmak için oyuncuyla birebir görüştüğü öne sürüldü.

En Nesyri, İstanbul'a geliyor! İspanyollardan flaş yorum: Sevilla istediğini aldı En Nesyri, İstanbul'a geliyor! İspanyollardan flaş yorum: Sevilla istediğini aldı Haberi Görüntüle

Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME SONRASINDA İKNA EDİLDİ

Başkan Ali Koç'un Çağlar Söyüncü ile yaptığı görüşme sonrasında oyuncunun kariyerine Fenerbahçe'de devam etmeye sıcak baktığı ve fikrini değiştirdiği ifade edildi. Koç'un etkisiyle transferde olumlu bir gelişme yaşandığı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading