Yandex Metrica

Alex Fenerbahçe'ye geliyor mu? Nihat Kahveci'den açıklama

Alex Fenerbahçe'ye geliyor mu? Nihat Kahveci'den açıklama

Son dakika haberleri... Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, ismi Fenerbahçe ile anılan Alex de Souza hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:16

TRT yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın genel durumu tartışılmaya başlanan Vitor Pereira hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Portekizli hocanın derbiye takımın başında olmasının yüksek ihtimal olduğunu aktaran Kahveci, "Fenerbahçe için sezon başında hoca bulmak nasıl zorsa, şimdi de yerine gelecek hoca bulmak zor. Oyun olarak iyi başlamasa da skor olarak iyi sonuçlar almış bir Pereira kredisini tüketti. Kolay bir alternatif de yok. Derbiye çıkma ihtimalini yüksek görüyorum." ifadelerini kullandı.

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez Haberi Görüntüle

NEDEN FENERBAHÇE?

"Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 20, Galatasaray'ın 21 puanı var. Neden Fenerbahçe'yi konuşuyoruz diye mesajlar geliyor. Sergen Yalçın Beşiktaş tarihinin en önemli şampiyonluğunu kazandı bana göre. O zorluklara rağmen, kadronun içinden tavşanları çıkardı ve şampiyon yaptı. Bir de yanına Türkiye kupası koydu. Fatih hocanın 8 şampiyonluğu var. Pereira geçen sene şampiyon olsa geçen sezon mesela, eleştiri de ona göre olur."

Yoğun mesaiye futbol molası! Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir - La Fiorita maçını izledi Yoğun mesaiye futbol molası! Cumhurbaşkanı Erdoğan Başakşehir - La Fiorita... Haberi Görüntüle

ALEX DE SOUZA GERİ GELECEK Mİ?

Vitor Pereira'nın gidip yerine Alex de Souza'nın geleceği iddialarına da değinen Nihat Kahveci, "Alex de Souza heykeli dikilmiş, Fenerbahçe tarihinin en önemli oyuncularından. Saha içi ve dışında çok sevilen bir isim. Ben şahsen Alex de Souza için daha erken derim." değerlendirmesinde bulundu.

Ali Koç'un B Planı olmadığını dile getiren Kahveci, "Bu aşamada yeni teknik direktör de bulmak zor, toplantılar görüşmeler oluyordur. Bu sezon da geç kalırlarsa bu sezon da yanabilir diye düşünüyorum. Ali Koç'un bence Pereira'yla başladığında bile B planı olmalıdır. Tüm takımlar için geçerli." dedi.



'SEN BURAYA ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİN'

"Fenerbahçe son maçta ne oynadı? Sen buraya şampiyon yap takımı diye geldin. Kadron da çok iyi. Sistemin, seçimlerin her şeyin tartışılıyor senin. Sağ bekte Pelkas'ı gördük, arkası dörtlüye döndü. Çataldan dönen top var. Enteresan bir şeyler yaptı. İnsanlara bakın hangi sistem oynuyor diye gösteriyor gibi yaptı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading