Yandex Metrica

Ajax-Feyenoord karşılaşmasında olaylar çıktı: Hakem 'tatil' kararı verdi

Ajax-Feyenoord karşılaşmasında olaylar çıktı: Hakem 'tatil' kararı verdi

Hollanda 1. Futbol Ligi (Eredivisie) kapsamında Ajax ile Feyenoord arasında oynanan maçta ortalık karıştı. Sahaya atılan meşaleler nedeniyle hakem maçı tatil etti.

Spor

23.01.2024, 21:27

Eredivisie'nin 6. haftasında, Ajax ile Feyenoord arasında oynanan maç, sahaya atılan meşaleler nedeniyle tatil edildi.

Johan Cruyff Arena'da oynanan karşılaşmada, Feyenoord, 9. ve 18. dakikalarda Santiago Gimenez, 37. dakikada ise Igor Paixao'nun golleriyle 3-0 öne geçti.

44. dakikada sahaya atılan meşaleler nedeniyle maçı durduran hakem Serdar Gözübüyük, oyuncuları soyunma odasına gönderdi.

Fenerbahçe'den taraftarlara müjde! En Nesyri bugün İstanbul'da Fenerbahçe'den taraftarlara müjde! En Nesyri bugün İstanbul'da Haberi Görüntüle

OYUN İKİNCİ DEFA DURDURULDU

Olayların yatışmasının ardından mücadeleye devam edilirken, bu kez 56. dakikada Ajax kalesi tarafına atılan meşaleler nedeniyle oyun yeniden durduruldu. Oyuncuları soyunma odasına yönlendiren hakem Gözübüyük, karşılaşmayı tatil etti.

Konu hakkında Eredivisie'den yapılan açıklamada, sahaya atılan meşaleler nedeniyle yarıda kalan karşılaşmanın tekrarlanmayacağı, mücadele ile ilgili kararın daha sonra verileceği belirtildi.

Bu sezon ligde sadece 1 galibiyet alabilen Ajax, 5 puanla 14. sırada yer alıyor. 11 puanlı Feyenoord ise 4. sırada bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading