Yandex Metrica

Ahmet Çakar şampiyonluk favorisini açıkladı! O takıma hiç şans vermedi

Ahmet Çakar şampiyonluk favorisini açıkladı! O takıma hiç şans vermedi

Son dakika haberleri.... Eski hakem Ahmet Çakar, Süper Lig'de şampiyonluk yarışının bu sezon zorlu ge.eceğini dile getirerek favorisi söyledi.

Spor

07.02.2024, 23:03

Süper Lig'de dün akşam tamamlanan 3.haftanın ardından değerlendirmelerde bulunan eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Altay'ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından, "Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Türkiye'nin fizik gücü en yüksek takımı Fenerbahçe... Takım savunmasını da çok iyi yapıyorlar. Belki de en etkili alanları gerideki üç oyuncu. Her güzelliğin, her başarının, her müdahalenin arkasında mutlaka Attila Szalai var" ifadelerini kullanarak Sarı-lacivertlileri övdü.

MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? MHK'nın yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu! Ferhat Gündoğdu kimdir? Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR'A GÖRE FAVORİ KİM?

Şampiyonluk yarışında Galatasaray'a şans vermeyen Ahmet Çakar, >"Beşiktaş, >Fenerbahçe ve >Trabzonspor arasında korkunç bir lig geçer. >Galatasaray'ı buraya sokmuyorum. Galatasaray'da yetenekli oyuncular var ama yıldız değiller" yorumunda bulundu.

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için karar verdi! İşte bonservis bedeli... Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için karar verdi! İşte bonservis bedeli... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading