Yandex Metrica

Ahmet Çakar milli maç sonrası ateş püskürdü: İçine edildi

Son dakika haberleri... Spor yazarı Ahmet Çakar, Türkiye - İtalya arasında oynanan hazırlık maçının ardından sert eleştirilerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:03

2022 Dünya Kupası'na gidemeyen A Milli Takım, İtalya ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 kaybetti.

Konya'da oynanan tesellli karşılaşmasında öne geçmesine rağmen rakibine yenilen milliler, mücadele sonrası spor yazarlarının tepkisine uğradı.

Sabah gazetesi yazarı eski hakem Ahmet Çakar, milli takım oyuncularını eleştirdi.

Maximin, Fenerbahçe'ye imza için ne zaman ve saat kaçta İstanbul'da olacak? Maximin, Fenerbahçe'ye imza için ne zaman ve saat kaçta İstanbul'da... Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR'DAN OLAY KEREM AKTÜKOĞLU SÖZLERİ: KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ

Kaleci Donnarumma ve stoper Chiellini dışında ideal bir İtalya olmadığını belirten Çakar, "Aslında maça golle başladık. Cengiz sağdan girdi, iyi vurdu. Ama ne olduysa sonra oyun İtalya'ya geçti. İki takım arasında ciddi anlamda fizik ve ikili mücadele üstünlüğü farkı var. Topu almaları, vermeleri, boşa çıkmaları, yere sağlam basmaları, bizden çok farklı. Biz ise kendimizi kandırıyoruz. Yok Kerem 30 milyon Euro eder, Uğurcan ile Altay 20'şer milyon eder gibi gibi gibi" ifadelerini kullandı.

Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR'DAN STEFAN KUNTZ'A SERT SÖZLER

İtalya karşısında yenilen ikinci golün çok manasız olduğunu aktaran Ahmet Çakar, "Kalecinin top kaptırması ya da pası rakibe atması gibi bir şey kabul edilemez ama biz ikinci golü böyle yedik. Sonuçta bir turnuva daha geride kaldı. Bu ülke 2002'den beri bir Dünya Kupası görmedi. Üstelik futbolun bu kadar sevildiği, bu kadar paranın harcandığı bir ülkeyken" dedi.

85 milyon insanın bu tabloyu hak etmediğini söyleyen Çakar,"Şimdi soru; Kuntz'la devam edilecek mi? Bence edilmemeli. İyi çocuk, hoş çocuk olabilir ama Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olmak için birçok şeyi eksik. Özellikle Portekiz'de kaybettiğimiz maçta kadro tercihi başta olmak üzere yanlışları çoktu. Ülke futbolu bitti, kulüpler Avrupa'ya gidemiyor, gidenler başarılı olamıyorlar, hakemler de bölündü. Kısaca Türk futbolunun içine edildi." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading