Yandex Metrica

Ahmet Bulut, Dorukhan Toköz'ün transferi hakkında tüm gerçekleri anlattı

Ahmet Bulut, Dorukhan Toköz'ün transferi hakkında tüm gerçekleri anlattı

Son dakika haberleri... Futbolcu menajeri Ahmet Bulut sezon başı Beşiktaş'tan ayrılarak Trabzonspor'a giden Dorukhan Toköz hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Spor

23.01.2024, 18:16

Tivibuspor'a konuk olan Ahmet Bulut, Dorukhan Toköz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Süper Lig'de Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadıktan sonra sözleşmesini uzatmayan Dorukhan'ın para nedeniyle ayrılmadığını belirten Bulut, "Dorukhan Toköz, Beşiktaş'tan para nedeniyle ayrılmadı. Avrupa hedefi vardı. Avrupa'da izleyen kulüpler de vardı. Daha sonra Trabzonspor, hedeflerini ve projesini anlattı. Trabzonspor'da çok mutlu. Fenerbahçe ile hiçbir zaman görüşme olmadı" ifadelerini kullandı.

2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? 2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol... Haberi Görüntüle

DORUKHAN'A AVRUPA'DAN 4 TEKLİF VARDI

"Dorukhan için Avrupa'dan 4 tane resmi teklif vardı. Dorukhan, kabul etseydi İtalya veya İspanya'ya gidebilirdi. Zaten bütün planımız Avrupa üzerine kuruluydu. Aylarca görüştüm. Daha sonra Trabzonspor devreye girdi. Dorukhan'ın Avrupa için kendisini %100 hazır hissetmediği için Trabzonspor'u tercih etti."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading