Yandex Metrica

Ahmet Ağaoğlu Yunan futbolcuyu duyurdu! Bakasetas ve Siopis'e arkadaş geliyor

Ahmet Ağaoğlu Yunan futbolcuyu duyurdu! Bakasetas ve Siopis'e arkadaş geliyor

Son dakika haberleri... Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF ile Kulüpler Birliği arasında Riva'da yapılan toplantı sonrası transfer müjdeyi verdi.

Spor

23.01.2024, 18:23

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği, Riva'da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Hakem hatalarının ve yayın ihalesinin konuşulduğu görüşme sonrası Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bakasetas ve Siopis'e ek olarak devre arasında takıma üçüncü bir Yunan futbolcusunun katılacağını açıkladı.

Konuşulan iddialara göre Ağaoğlu'nun müjdesini verdiği ismin İtalya Serie A'da Sassuolo forması giyen Georgios Kyriakopoulos olduğu öne sürüldü.

Bu sezon 8 maça çıkan 25 yaşındaki sol bek, 318 dakika süre aldı.

2024 Fenerbahçe- Lugano maçı biletleri satışa çıktı mı? Şampiyonlar Ligi biletleri ne kadar? 2024 Fenerbahçe- Lugano maçı biletleri satışa çıktı mı? Şampiyonlar Ligi... Haberi Görüntüle

AHMET AĞAOĞLU: 14 KULÜP OLARAK PRENSİP KARARI ALDIK

Kulüpler Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Ahmet Ağaoğlu, TFF ile yapılan toplantıya da değinerek, "14 kulüp olarak prensip kararı aldık ve hakemlerle alakalı konuşmayalım dedik. Bağlayıcı değildir bu ortak bir söylemdir. O 6 kulüp neden katılmadı? Orada yoktu çünkü. Kulüpler Birliği kararı da değil. Prensip kararı alan kulüpler de buna riayet etmeyebilir." ifadelerini kullandı.

TFF, MHK ve Kulüpler Birliği'nin ortaklaşa bir çalışma yürüttüğünü aktaran Ağaoğlu, " TFF, İngiltere Futbol Federasyonu Hakem Kurulu Başkanı sayın David Elleray ile danışmanlık noktasında bir anlaşma imzalamıştı. Sayın Elleray de kulüplerden sorunları, sıkıntıları anlatan bir rapor rica etmişti. Bu raporlar kendisine ulaştırıldı. Bu noktada Elleray incelemeleri yaptığını ve süreye ihtiyacını olduğu iletti. Ortak çalışmalar, aynı amaç doğrultusunda işbirliği içinde devam edecek. Toplantı ana hatlarıyla bu şekildeydi." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading