Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'ya piyango! Hull City'nin prensine Premier Lig devinden kanca

Acun Ilıcalı'ya piyango! Hull City'nin prensine Premier Lig devinden kanca

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın kendisinden "Bu ismi bir kenara yazın" diyerek bahsettiği Jaden Philogene ile Premier Lig ekibi Tottenham sıcak takipte. Jaden Philogene'nin her karşılaşmasını izleyen Tottenham gözlemcileri, genç yıldız için raporlarında tam puan verdi.

Spor

02.03.2024, 15:55

Premier Lig'e yükselme mücadelesi veren Hull City'de Jaden Philogene, İngiltere'de isminden bahsettirmeye devam ediyor. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın da kendisinden övgüyle bahsettiği futbolcu için Tottenham ciddi olarak ilgileniyor.

Ersun Yanal, Amedspor ile sahaya çıkıyor Ersun Yanal, Amedspor ile sahaya çıkıyor Haberi Görüntüle

TOTTENHAM, PHILOGENE KAÇIRMAK İSTEMİYOR

İngiliz basınında çıkan haberde, Tottenham'ın teknik direktörü Ange Postecoglou'nun transfer profiline uyan futbolcu için düğmeye bastı. Kulüp gözlemcilerinin tam puan verdiği 22 yaşındaki futbolcuya olan ilginin farkında olan Tottenham, elini çabuk tutarak rakiplerinden bir adım ileride olmak istiyor.

Galatasaray'da resmi açıklama an meselesi! Wendel ve Guela Doue... Galatasaray'da resmi açıklama an meselesi! Wendel ve Guela Doue... Haberi Görüntüle

14 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Acun Ilıcalı, Jaden Philogene'den söz ederken "Bir futbolcu aldım aklın hayalin durur. Bu ismi bir kenara yazın." şeklinde konuşmuştu. Championship'te Hull City formasıyla 20 maça çıkan İngiliz futbolcu, 8 gol ve 6 asistlik skor katkısında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading