Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun Ilıcalı'dan bir transfer daha! Milli futbolcu Hull City yolunda

Acun Ilıcalı'dan bir transfer daha! Milli futbolcu Hull City yolunda

Son olarak Fenerbahçi ile yollarını ayıran Ozan Tufan'ı kadrosuna katan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City bu kez Antalyaspor'un yıldız ismine kancayı taktı.

Spor

23.01.2024, 19:30

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i kadrosuna katmak transfer çalışmalarını başlattı. Süper Lig devlerinin nabız yokladığı 23 yaşındaki forvet için, İngiliz ekibinin, Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.Yeni sezonda Premier Lig'i hedefleyen Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Allahyar var Ozan Tufan'ın ardından Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik için de düğmeye bastı.

Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Haberi Görüntüle

İMZA ARTIK AN MESELESİ

Ajansspor'un iddiasına göre, Hull City, Antalyaspor forması giyen 23 yaşındaki Doğukan Sinik için resmen transfer teklifi yaptı. Kulüpler arasında prensipte anlaşma sağlanırken Doğukan'ın İngiliz ekibine transferi için resmi prosedürlerin tamamlanması bekleniyor.

Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Haberi Görüntüle

10 GOLE KATKI SUNDU

Antalyaspor'la sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek olan sağ kanat geçtiğimiz sezon Akdeniz ekibinde 35 maçta forma giydi ve 3 gol ile 7 asist yaptı ve 10 gole katkı sundu. Teknik Direktör Nuri Şahin'le birlikte çıkışa geçen Doğukan Sinik, A Milli Takım'a da çağrıldı. Doğukan, Ay-Yıldızlı formayla çıktığı 5 karşılaşmada 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading