Yandex Metrica

Abdullah Avcı'dan Paul Onuachu ve Mislav Orsic hamlesi

Abdullah Avcı'dan Paul Onuachu ve Mislav Orsic hamlesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Paul Onuachu'nun transfer durumuna ilişkin, "Karşılıklı oturup konuşulup, onların da isteklerini öğrenip bakacağız. Mevcut durumu konuşuyoruz şu anda." dedi. Avcı, Orsic'in 15 Mart'tan sonra forma giyebileceğini belirterek, "Orsic'i koruyarak ilerliyoruz. 15 Mart'tan sonra faydalanacağız gibi duruyor. Sezon başında en çok yatırım yapılan oyunculardan birisi olduğunu söyleyebiliriz." şeklinde konuştu.

Spor

23.02.2024, 10:30

Trendyol Süper Lig'de hafta sonu karşılaşacağı Adana Demirspor mücadelesinin hazırlıklarına devam eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ligdeki ve kupadaki durumlarını değerlendiren Avcı, "İlk 11'de 7-8 oyuncunun olmadığı maçlarda puan kaybetmeyebilirdik. Oyun olarak kaybetmediğimiz maçlar var. Bu süreç sağlık bir biçimde ilerliyor. Sıralama kaybetmedik. Yarıştığımız takımlar da puan kaybetti. Türkiye Kupası ve Avrupa hedefimiz duruyor. Bu süreci geçtik diye düşünüyorum. Ulaşılabilir hedefimizi net bir şekilde söylemiştik. Ligde 3.'lük ve 4.'lük, Türkiye Kupası. Ligde 12 maç kaldı. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bir yandan da gelecek sezonun planı için çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

TFF seçiminde ortalık karıştı! İbrahim Hacıosmanoğlu yerinden kalktı ve... TFF seçiminde ortalık karıştı! İbrahim Hacıosmanoğlu yerinden kalktı ve... Haberi Görüntüle

"HEM YARIŞACAĞIZ HEM DE GELECEK SEZONUN PLANLAMASINI YAPACAĞIZ"

Yeni sezon planlamasıyla ilgili açıklama yapan Avcı, "Pazartesi başkanla İstanbul'da birlikteydik. Hızla mesafe kat etmek istiyoruz. Deneyimli, genç oyuncu. Birçok şeye bakılıyor. Trabzonspor'un hedefleriyle ilgili açıklama yaparız. Hem yarışacağız hem de gelecek sezonun planlamasını yapacağız." ifadelerini kullandı.

Hollanda'nın patronundan EURO 2024 için Avrupa'yı sallayacak açıklama: Finali Türkiye hak ediyordu Hollanda'nın patronundan EURO 2024 için Avrupa'yı sallayacak açıklama: Finali Türkiye... Haberi Görüntüle

PAUL ONUACHU VE MISLAV ORSİC YANITI

Abdullah Avcı, Paul Onuachu'yla ilgili gelen transfer sorusuna, "Şu an itibariyle içerdeki oyunculardan maksimum verimi almak istiyoruz. Afrika Kupası'ndan geldiler, fiziksel yorgunlukları var. Karşılıklı oturup konuşulup, onların da isteklerini öğrenip bakacağız. Mevcut durumu konuşuyoruz şu anda." şeklinde yanıt verdi.

Sezon başında çapraz bağ sakatlığı yaşan Mislav Orsic'in son durumunu aktaran Avcı, "Adaptasyon sürecinde çalışıyor. Orsic'i koruyarak ilerliyoruz. 15 Mart'tan sonra faydalanacağız gibi duruyor. Sezon başında en çok yatırım yapılan oyunculardan birisi olduğunu söyleyebiliriz." açıklamasında bulundu.

Galatasaray'da transfer krizi! Taraftarlar isyan bayrağını çekti! Galatasaray'da transfer krizi! Taraftarlar isyan bayrağını çekti! Haberi Görüntüle

"ONUNLA ÇALIŞMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ"

Trabzonspor'un ara transfer döneminde renklerine bapladığı Thomas Meunier'den övgüyle bahseden deneyimli teknik adam "Oyuncuyu çok fazla konuşmaya gerek yok. Oyun felsefemizi ve planları konuştuk. Her şeyiyle örnek bir oyuncu. Çok iyi bir profesyonel ve çok çalışıyor. Onunla çalışmaktan dolayı çok mutluyuz." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading