Yandex Metrica

Abdülkadir Ömür kararını verdi! Hedefte Fransa ve İspanya var

Abdülkadir Ömür kararını verdi! Hedefte Fransa ve İspanya var

Trabzonspor'un altyapısından A kadroya kazandırılan isimlerden biri olan Abdülkadir Ömür, kulübün menfaatlerini de düşünerek sezon sonunda kendisi için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Spor

23.01.2024, 20:37

Abdülkadir Ömür, sezon sonunda Avrupa'ya yelken açmayı hedefliyor. Trabzonspor'daki miyonunu tamamladığını düşünen yıldız futbolcu sezonun bitimiyle beraber yeni bir maceraya atılmak istiyor. Bazı Avrupa takımlarının takibinde olan Ömür, kendisi için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.



Birkaç yıl önce Manchester City'nin gündemine gelen ve astronomik rakamlarla anılan Abdülkadir Ömür, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle kendisinden beklenen sıçramayı bir türlü gerçekleştirememişti. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un kazandığı efsanevi şampiyonluğun önemli paydaşlarından olan Abdülkadir Ömür, bordo-mavililerden ayrılmaya hazırlanıyor.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

AVRUPA HAYALLERİ KURUYOR

Avrupa'da futbol oynamak isteyen ve bunu Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamadan yapmak istemeyen futbolcu artık zamanın geldiğine inanıyor. 23 yaşına gelen Ömür, yaşı daha da ilerlemeden sıradaki hedefi olan Avrupa kulüplerinde forma giymeyi gerçekleştirmek için harekete geçti.

Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Haberi Görüntüle

HEDEFTA FRANSA VE İSPANYA VAR

Fransız ve İspanya'dan bazı takımların radarında olan Abdülkadir Ömür, sezon sonunda kendisi için gelecek teklifleri değerlendiecek. Kulübünün menfaatlerini de göz ardı etmeyen başarılı futbolcu, kulübüne hatırı sayılır bir bonservis geliri kazandırmak istiyor.

Abdülkadir Ömür bu sezon ligde çıktığı 22 maçta 1 gol atarken 1 de asst yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading