Yandex Metrica

ABD-Türkiye basketbol maçı ne zaman oynanmıştı? Cedi Osman ABD-Türkiye maçında kaç atış kaçırmıştı?

ABD-Türkiye basketbol maçı ne zaman oynanmıştı? Cedi Osman ABD-Türkiye maçında kaç atış kaçırmıştı?

2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Milli Basketbol Takımı, normal süresi 77-77 biten maçta Fransa'ya uzatmada 87-86 yenilerek elendi. Maçın bitimine son 12.2 saniye kala Cedi Osman, kullandığı iki serbest atışta da topu fileyle buluşturamadı. Bu olay sonrasında vatandaşlar geçtiğimiz yıllarda oynanan ABD-Türkiye maçını hatırladı. Peki ABD-Türkiye basketbol maçı ne zaman oynanmıştı? Cedi Osman ABD-Türkiye maçında kaç atış kaçırmıştı?

Spor

19.02.2024, 22:09

12 Dev Adam, EuroBasket son 16 turunda Fransa ile kozlarını paylaştı. A Milli Basketbol Takımımız, normal süresi 77-77 biten maçta uzatmada Fransa'ya 87-86'lık skorla yenilerek turnuvaya veda etti. Maçın bitimine 12.2 saniye varken Cabbarot'nun sportmenlik dışı faul yapması sonrasında Cedi Osman, kullandığı iki serbest atışta da isabet tutturamadı. Bu olay sonrasında geçtiğimiz yıllarda oynanan ABD-Türkiye maçı gündeme geldi. Peki ABD-Türkiye basketbol maçı ne zaman oynanmıştı? Cedi Osman ABD-Türkiye maçında kaç atış kaçırmıştı?

Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Haberi Görüntüle

ABD-TÜRKİYE BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN OYNANMIŞTI?

FIBA Dünya Kupası'nda ABD ve Türkiye arasında oynanan ve 93-92 skorla kaybettiğimiz maç 3 Eylül 2019 tarihinde oynanmıştı.

İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

CEDİ OSMAN ABD-TÜRKİYR MAÇINDA KAÇ ATIŞ KAÇIRMIŞTI?

Türkiye'nin 9.2 saniye kala kazandığı sportmenlik dışı faulü kullanan Doğuş Balbay 2 satıştan yararlanamıştı. ABD'nin süreyi durdurmak için yaptığı faulde ise Cedi Osman sayı bulamadı.

ABD hücumu faulle durdurulunca 2 saniye kala serbest atışı kullanan Khris Middleton 2'de 2 yaptı. Skor 93-92 olarak son bulmuş ve A Milli BAsketbol Takımımız maçı kaybetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading