Yandex Metrica

A Milli Takımda sakatlık şoku! Stefan Kuntz'tan Rıdvan Yılmaz açıklaması

A Milli Takımda sakatlık şoku! Stefan Kuntz'tan Rıdvan Yılmaz açıklaması

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Rıdvan Yılmaz'ın yaşadığı sakatlığa ilişkin açıklamalarda bulundu. Genç yıldız futbolcunun ağrıları olduğunu ve maçta riske etmeyeceklerini ifade etti.

Spor

23.01.2024, 19:23

UEFA Uluslar C Ligi Grup 1'de mücadele eden A Milli Futbol Takımı, gruptaki üçüncü maçında Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "3. galibiyeti arıyoruz. Bence Lüksemburg gruptaki en güçlü rakip. Diğer maçlara göre daha zor olacağını bekleyebiliriz. Oyuncularımız, verdiğimiz taktikler doğrultusunda hareket ediyor. Portekiz, İtalya maçında belli taktikler vardı. Şimdiki rakipler karşısında da futbolcularımız ona göre hareket ediyor" dedi.

RIDVAN'IN BİRAZ AĞRILARI VAR, YARINKİ MAÇTA RİSKE ETMEYECEĞİZ

"Bizim için önemli olan iyi şeyleri geliştirmek" diyen Kuntz, "Bizim için önemli olan iyi şeyleri geliştirmek ve özellikle konsantre bir şekilde devam etmek istiyoruz. Lüksemburg, gruptaki en ciddi rakibimiz. Oyuncularımızı en iyi şekilde maça hazırlamaya çalıştık. Rıdvan'ın biraz ağrıları var, yarınki maçta riske etmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

"Takım ruhu, iyi performans göstermenin temelidir" diyen Kuntz, “Takımımızı da buna göre seçiyoruz. Oyuncularımızı seçerken belirli konularda tavsiyeleri dinliyoruz" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading