Yandex Metrica

A Milli Takım kadrosunda son dakika değişikliği: Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan Ümit Milli Takım'a dahil edildi

A Milli Takım kadrosunda son dakika değişikliği: Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan Ümit Milli Takım'a dahil edildi

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım'a aday kadroya dahil edildi. İki futbolcu, önümüzdeki günlerde İstanbul'da gerçekleşecek özel maç ve Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri için Ümit Milli Takım'ın hazırlıklarına katılacak.

Spor

28.03.2024, 20:12

A Milli Takım kadrosunda yer alan Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım'a dahil edildi. İki genç yetenek, önümüzdeki günlerde İstanbul'da gerçekleşecek özel maç ve Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri için Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda yer alacak.

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi? İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler... Haberi Görüntüle

ÜMİT MİLLİ TAKIM KADROSUNA ÇEKİLDİLER

Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, 22 Mart Cuma günü İstanbul'da yapılacak özel maçta Gürcistan ve 26 Mart Salı günü deplasmanda İtalya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda bulunacaklar.

A ve Ümit Milli Takım aday kadrolarının belirlenmesiyle birlikte yapılan planlamaya göre, Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, A Milli Takım'ın Macaristan ile oynayacağı özel maç için Budapeşte'ye hareket etmeden önce, İstanbul'da devam eden Ümit Milli Takım'ın kampına katılacaklar.

Habere Tepki Ver

1

0

1

1

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading