Yandex Metrica

A Milli Takım fena dağıldı: Avusturya'ya 6 gollü tarihi mağlubiyet

A Milli Takım fena dağıldı: Avusturya'ya 6 gollü tarihi mağlubiyet

EURO 2024'e hazırlanan A Milli Futbol Takımı, deplasmanda oynadığı hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 mağlup oldu.

Spor

16.04.2024, 16:33

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Avusturya ile özel bir maç yaptı. Karşılaşmadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrılan milliler, oynadığı son iki hazırlık maçını da kaybetmiş oldu.

Maça Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Cenk Özkaçar, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız 11'iyle çıkan A Milliler, maçın henüz 2. dakikasında mağlup duruma düştü. Savunmadan paslaşarak çıkmaya çalışan ay yıldızlı ekibimizin kaptırdığı top kalemize gol olarak döndü. Bu dakikada golü atan isim Schlager oldu ve Avusturya'yı 1-0 öne geçirdi. A Milli Takım, bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştırdı. 6. dakikada Kerem Aktürkoğlu'yla bir fırsattan yararlanamayan milliler 22. dakikada penaltı kazandı. VAR incelemesi sonucu hakem beyaz noktayı gösterirken 25. dakikada topun başına geçen kaptan Hakan Çalhanoğlu, güzel bir vuruşla beraberliği yakaladı 1-1.

Maçın ilk yarısının skorunu belirleyen gol ise Gregoritsch'ten geldi. 44. dakikada yediğimiz bu golle durum 2-1'e geldi.

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Haberi Görüntüle

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Avusturya oldu. 48. dakikada ikinci golü atan Gregoritsch, kafa vuruşuyla takımını iki farklı öne geçirdi: 3-1. 58. dakikada ise fark üçe çıktı. VAR'dan gelen uyarıyla kazanılan penaltıyı kullanan Gregoritsch, kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golünü kaydetti: 4-1.

73. dakikada milli takımımız Barış Alper Yılmaz'la golü buldu ama VAR uyarısıyla bu gol iptal edildi. Pozisyonun başında Avusturyalı oyuncunun ceza sahası içinde düşürüldüğüne hükmeden hakem Chiffi, maçta üçüncü kez beyaz noktayı gösterdi. 78. dakikada topun başına geçen Baumgartner, farkı 4'e çıkaran golü attı: 5-1

Maçın skorunu ise Entrup belirledi. 90+5. dakikada soldan yapılan ortaya kafayı vuran Avusturyalı oyuncu durumu 6-1 yaptı. 

Maç 6-1 Avusturya'nın üstünlüğüyle sona erdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

3

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading