Yandex Metrica

Sitede Ara

2024-2025 Fenerbahçe kombine satışları başladı mı? Fenerbahçe kombine fiyatları ne kadar?

2024-2025 Fenerbahçe kombine satışları başladı mı? Fenerbahçe kombine fiyatları ne kadar?

Süper Lig'in bitmesine kısa bir süre kala Fenerbahçe taraftarları 2024/25 kombine yenileme, yer değiştirme ve satış tarihlerini araştırmaya başladı. Buna göre takımını yalnız bırakmayan sarı lacivert renklere gönül vermiş taraftarlar heyecanla gelecek sezon kombine fiyatlarını ve satış tarihlerinin merak ediyor. Yeni sezonda Avrupa Ligi ve Süper Lig'e büyük iddialarla başlayacak Fenerabahçe'nin rekor kombine satışı yapması hedefleniyor. Peki 2024/25 Fenerbahçe kombine satışları başladı mı? Fenerbahçe kombine fiyatları ne kadar?

Spor

20.05.2024, 11:45

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. 

Sarı lacivretli taraftarlar yeni sezon kombinelerin ne kadar olduğu ve zaman çıkacağı araştırılmaya başladı. Peki 2024/2025 Fenerbahçe kombine satışları başladı mı? Fenerbahçe kombine fiyatları ne kadar?

37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... 37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI MI?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Fenerbahçe Kulübü, her sene Haziran ayının son haftalarında kombine satış tarihleri ve fiyatları kamuoyu ile paylaşılıyor.

Yıldız futbolcu maç anında kardeşinin ölüm haberini aldı! Yıldız futbolcu maç anında kardeşinin ölüm haberini aldı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE YENİ SEZON KOMBİNELERİ NE KADAR 2025?

Fenerbahçe Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçen sene kombine fiyatları ise En düşük kombine fiyatı 6 bin 500 TL olarak belirlenirken en yüksek kombine fiyatı 150 bin TL oldu.

 

Habere Tepki Ver

3

7

3

0

1

0

1

3

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading