Yandex Metrica

1.Lig ekibi resmen devroldu! Adanaspor'un yeni başkanı kim oldu?

1.Lig ekibi resmen devroldu! Adanaspor'un yeni başkanı kim oldu?

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'da 18 yıllık Bayram Akgül dönemi resmen sona erdi. Ligi 14 sırada tamamlayan Turuncu beyazlıların yeni başkanı ve teknik direktörü belli oldu. İşte detaylar...

Spor

22.05.2024, 14:16

Trendyol 1. Lig'de mücadele veren Adanaspor'da uzun zamandır beklenen devir gerçekleşti.

Ligi 14 sırada bitiren Adanaspor bu sezonda beklentilerin altında kaldı ve 18 yıllık dönem resmen sona erdi. 

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül görevini bıraktığı açıkladı ve Ergün Göleli takımı devraldı.

Mbappe, Real Madrid ile buluşuyor! İmzalar bugün Mbappe, Real Madrid ile buluşuyor! İmzalar bugün Haberi Görüntüle

TUNCAY ŞANLI İLE ANLAŞTI

Ergin Göleli'nin kulübü devralmasından sonra teknik direktör arayışına giden ekip, Tuncay Şanlı ile prensipte anlaştığını belirtti.

Fenerbahçe, En-Nesyri transferini bitirdi: Rekor paraya el sıkışıldı Fenerbahçe, En-Nesyri transferini bitirdi: Rekor paraya el sıkışıldı Haberi Görüntüle

ŞANLI'NIN KARİYERİ

Skaryaspor'u 3 dönem çalıştıran Tuncay Şanlı, Tatangalar'da 31 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik ile 8 yenilgi aldı ve 1.77 puan ortalamasını tutturdu.

Adanaspor'dan açıklama

Adanaspor, konu hakkında resmi açıklama yayınladı. Yayınlanan yazıda, "Yönetimimiz adına, Adanaspor'un geleceğiyle ilgili bir açıklama yapmak hasıl olmuştur. Bu kapsamda, iş adamı Ergin Göleli ile Adanaspor'un satışıyla ilgili görüşmelere başlanmıştır.

Bu süreçte, kulübümüzün menfaatleri ve geleceği her zaman ön planda tutulacak olup, tüm görüşmeler şeffaf bir şekilde yürütülecektir. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisi dahilinde gerçekleşecek olan bu süreçle ilgili gelişmeler düzenli olarak paylaşılacaktır.

Adanaspor Yönetimi olarak, desteklerinizin ve anlayışınızın bu önemli süreçte bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz" ifadeleri kullanıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading