Yandex Metrica

1.90'lık Viking imzaya hazır: Trabzonspor yeni Sörloth'unu buldu

1.90'lık Viking imzaya hazır: Trabzonspor yeni Sörloth'unu buldu

Yeni sezon hazırlıkları için düğmeye basan Trabzonspor, Paul Onuachu'dan boşalan kule koltuğuna 1.90'lık viking oturtacak. Uzun boyuna rağmen top tekniği ve süratıyla eski yıldızı Sörloth'u anımsatan 24 yaşındaki Norveçli bordo mavili ekibin hücum attına güç katacak.

Spor

22.05.2024, 21:59

Sezon sonu kiralık sözleşmesi sona erecek olan Paul Onuachu'nun yüksek maliyeti Trabzonspor'u yeni kule arayışına itti. Yeni sezon hazırlıklarına erken başlamak ve transferleri ilk kampa yetiştirmek isteyen Karadeniz temsilcisi, gözüne Norveç'li Oscar Kapskarmo'yu estirdi. 

Norveç temsilcisi Bodø/Glimt takımında forma giyen 24 yaşındaki Oscar Forsmo Kapskarmo, uzun boyuna rağmen hızı ve top tekniğiyle, bordo mavili ekibin eski yıldızı Alexander Sörloth'u anımsatıyor. 

Trabzonspor'da dev transfer! Stoper için harekete geçti... Trabzonspor'da dev transfer! Stoper için harekete geçti... Haberi Görüntüle

YENİ KULE O OLACAK

Bu sezon Trabzonspor forması ile 16 gol atan Paul Onuachu Trabzonspor'un öncelikli hedefi. Fakat oyuncunun yüksek maliyeti Trabzonspor yöneticilerini yeni forvet arayışına sürükledi. Sezon içinde Enis Destan'dan olumlu performans alan Trabzonspor, bütçeyi aşmadan forvete bir kule daha sıkıştırmak istiyor. 

Trabzonspor yönetimi düşük maliyetli, nokta atışı transfer için yine gözünü en çok verim aldığı İskandinav pazarına çevirdi. FK Bodø/Glimt forması giyen Oscar Forsmo Kapskarmo'ya imza attırmak isteyen borda mavililerin oyuncu izleme komitesi 24 yaşındaki genç forvette Alexander Sörloth ışığı gördü.

Galatasaray'a veda mı ediyor? Icardi'den taraftarı kahreden hareket Galatasaray'a veda mı ediyor? Icardi'den taraftarı kahreden hareket Haberi Görüntüle

OSCAR FORSMO KAPSKARMO KİMDİR?

Hızı ve top tekniği ile Trabzonspor taraftarının sevgisi haline gelen Alexander Sörloth'u anımsatan Oscar Forsmo Kapskarmo 1.90 boyunda. Futbol hayarına Mosjøen IL ekibinde başlayan Forsmo daha sonra sırasıyla Strindheim TF, Junkeren ve Bodø/Glimt formaları giydi. Bu sezon 14 karşılaşmada forma giyen genç forvet 2 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

6

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Loading