Yandex Metrica

Sitede Ara

Sertap Erener Eurovision'a davet edildi! Yarışma gecesinde şarkı söyleyecek!

Sertap Erener Eurovision'a davet edildi! Yarışma gecesinde  şarkı söyleyecek!

Türkiye'nin en sevilen ses sanatçılarından olan ve 2003 yılında Eurovision'da 'Everyway That I Can' şarkısıyıla ülkemize birincilik getiren Erener, 2024 İsveç Eurovison yarışmasından davet aldı. Ünlü şarkıcı birincilik getirdiği Eurovision şarkısının farklı bir versiyonu ile sahne alacağını duyurdu.

Yaşam

15.05.2024, 22:35

Türk pop müziğinin başarılı kadın şarkıcılarından olan 59 yaşındaki Sertap Erener 2003 yılında Letonya'nın başkenti Riga'da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasına kaatılmış ünlü şarkıcı o yarışmada birçok ülkeyi geride bırakarak en çok puanı alarak birinci olmuştu.

Bu yıl İsveç'in Malmö kentinde düzenlenecek olan Eurovision şarkı yarışmasına özel konuk olarak Sertap Erener davet aldı. 

Ünlü şarkıcı bu yıl 'Everyway That I Can' şarkısının bir başka versiyonunu hazırlayacağını ve sahnede yerini alacağını sevenlerine duyurdu.

Türkiye'nin ilk kez birincilik aldığı Eurovision yarışmasına birçok Avrupa ülkesi katılıken 1975 yılından 2013 yılına kadar Türkiye katılım sağladı.

Ancak Türk temsilciler adaletsiz puanlama yapıldığı gerekçesiyle 2013 yılında yarışmadan çekildi.

2012 yılında Can Bonomo ''Love Me Back'' şarkısıyla, 2010 yılında Manga ise ''We Could Be The Same'' şarkısııyla, 2009 yılında ise Hadise ''Düm Tek Tek'' şarkılarıyla üstün bir performans göstermelerine rağmen birincilik elde edememişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading