Yandex Metrica

Yunan basının korkulu rüyası: Akıncı TİHA'yı manşetlerine taşıdılar

Yunan basının korkulu rüyası: Akıncı TİHA'yı manşetlerine taşıdılar

Yunanistan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Akıncı TİHA törenini manşetlerine taşıdı. İHA teknolojisinde Türkiye'nin gücüne güç katmaya devam ettiği vurgulandı.

Savunma

23.01.2024, 17:54

Ürettiği İHA ve SİHA'larla yurt içi ve sınır ötesi operasyonlarda etkili sonuçlar alan Türkiye, insansız hava aracı teknolojisini Akıncı TİHA ile bir adım öne taşıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çorlu'da katıldığı Baykar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) Teslimat Töreni, Yunan basınında geniş yer buldu.

Kendi sınıfında dünyanın en uzun menzilli silahı: SUNGUR Bayraktar TB2'den ateşlenecek Kendi sınıfında dünyanın en uzun menzilli silahı: SUNGUR Bayraktar TB2'den... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ GÜNDEMDE: TÜRKİYE'NİN RIZASINI ARAYACAKLAR

Kathimerini gazetesi, Erdoğan'ın törende yaptığı konuşmada kullandığı "Bölgemizde bir taşı bile yerinden oynatmak isteyen önce Türkiye'nin rızasını arayacak." şeklindeki ifadeye dikkat çekti.

Erdoğan'ın, Akıncı'nın "bölgede ve dünyada huzurun, güvenin, barışın ve adaletin tesisi için samimi gayret gösteren Türkiye'nin gücüne güç katacağını" vurguladığı aktarıldı.

Türk savaş gemileri Basra Körfezi'ne doğru seyre çıktı: Donanma her yerde Türk savaş gemileri Basra Körfezi'ne doğru seyre çıktı: Donanma her... Haberi Görüntüle

'DÜNYANIN EN İLERİ ÜÇ ÜLKESİNDEN BİRİ'

Proto Thema da Taarruzi İnsansız Hava Aracı Akıncı ile birlikte Türkiye'nin, bu teknolojide dünyanın en ileri üç ülkesinden biri haline geldiğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türk savunma sanayiinin özellike insansız hava aracı yapımı noktasındaki potansiyelinden övgüyle söz ettiği belirtildi.

Erdoğan'ın "Türkiye'nin son 19 yılda yazdığı başarı hikayesinde Savunma Sanayimiz başrol oynadı. İHA teknolojilerinde ulaştığımız seviye, tüm dünya tarafından tanınan savunma sanayiindeki yeteneklerimizin başarısını simgeliyor." şeklindeki açıklamasına yer verildi.

Vecihi Hürkuş'u kederden öldürdüler: Amerikan mandacılarının ilk kurbanı acılar içinde can verdi Vecihi Hürkuş'u kederden öldürdüler: Amerikan mandacılarının ilk kurbanı acılar içinde... Haberi Görüntüle

FATİH SULTAN MEHMET'İN ŞAHİ TOPLARINA BANZETTİLER

Kimi Yunan yayın kuruluşları, üstün özelliklere sahip Akıncı TİHA'yı Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethettiği sırada kullandığı ateş toplarına benzetti.

Erdoğan'ın TİHA'yı imzaladığı an ve Baykar Savunma çalışanlarının kalabalık görüntüsü, Yunan halkına aktarıldı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading