Yandex Metrica

Son testi de başarıyla geçti! Hisar O+ envantere giriyor

Son testi de başarıyla geçti! Hisar O+ envantere giriyor

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, yaptığı açıklamada savunma sanayinin bir başarıya daha imza attığını ifade etti. Demir, Hisar O+ füze sisteminin yüksek hızlı hedefi imha ettiğini belirtti.

Savunma

23.01.2024, 18:32

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada milli hava savunma füze sistemi HİSAR O+ hakkında bilgi verdi. 

Müjde Londra'dan geldi: GÖKBEY, HÜRJET ve HÜRKUŞ'a ilgi yoğun, AKSUNGUR çok iyi satıyor Müjde Londra'dan geldi: GÖKBEY, HÜRJET ve HÜRKUŞ'a ilgi yoğun, AKSUNGUR... Haberi Görüntüle

İSMAİL DEMİR SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI 

Milli savunma sanayisini bir başarıya daha imza attığını ifade ederek, "Milli hava savunma füze sistemimiz HİSAR O+ envantere giriş öncesi son kabul atışında yüksek irtifadaki yüksek hızlı hedefi imha etti. HİSAR O+ artık bütün unsurlarıyla tam kapasite görevinin başında. Şanlı ordumuza hayırlı olsun." dedi.  

HİSAR 0+ Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı projesi kapsamında, Aselsan-Roketsan işbirliğinde geliştirmesi tamamlandı. 

Çatışma hattında Ukrayna piyadesinin bir günü: Savaş bitse de eve gidemem, yoksa peşimizden gelirler Çatışma hattında Ukrayna piyadesinin bir günü: Savaş bitse de eve... Haberi Görüntüle

HER TÜRLÜ KOŞULDA FAALİYET GÖSTEREBİLİYOR

360 derece etkinliğe sahip olan füze sistemi en az 9 hedefe aynı kilitlenebilip ateşleme yapabiliyor. 

Menzili 25 km olan füze sistemi her türlü hava koşulunda çalışma yeteneğine sahip olarak savaş uçakları, helikopter, havadan karaya füzeler, seyir füzeleri ve silahlı/silahsız insansız hava araçlarına karşı etkili oluyor.

Amerikan ordusu şimdi de Ağrı Dağı'na bakıyor: Türkiye kuşatmasının son ayağı tamamlanıyor Amerikan ordusu şimdi de Ağrı Dağı'na bakıyor: Türkiye kuşatmasının son... Haberi Görüntüle

YÜKSEK HIZLI HEDEFİ VURMAYI BAŞARDI

Yerli ve milli olan HİSAR O+ envantere giriş öncesi son kabul atışında yüksek irtifada bulunan yüksek hızlı hedefi imha etmeyi başardı. Böylece kabul faaliyetlerini başarıyla tamamlayan füze sistemi envantere kabul edildi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading