Yandex Metrica

Son dakika: Şırnak'ta teröristlere göz açtırmak yok! 2 terörist kıskıvrak yakalandı

Son dakika: Şırnak'ta teröristlere göz açtırmak yok! 2 terörist kıskıvrak yakalandı

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Eren Abluka-27 operasyonu kapsamında, Şırnak Silopi ilçesi Cudi Dağı Bestabelega bölgesinde devriye faaliyeti yürüten Jandarma ekiplerince 1 terörist daha yakalandı, yakalanan terörist sayısı 2’ye yükseldi.'' denildi.

Savunma

23.01.2024, 19:50

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Cudi Dağı Bestabelega bölgesinde devriye faaliyeti yürüten jandarma ekiplerince 2 terörist yakalandı.

Katı ya da sıvı patlayıcıyı tespit eden süper tarama cihazı Türkiye'yi bir konuda daha bağımsızlaştırdı Katı ya da sıvı patlayıcıyı tespit eden süper tarama cihazı... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU: 1 TERÖRİST YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İnlerinden kafalarını çıkardıkları an, kahraman evlatlarımız yakalıyorlar. Şırnak Silopi ilçesi, Cudi Dağı Bestabelega bölgesinde 1 terörist, bölgede devriye faaliyeti yürüten jandarma ekiplerimizin dikkati sayesinde yakalandı. Kahraman jandarmamıza tebrikler" dedi.

Cihat Yaycı'dan İstanbul ve Kıbrıs işgalini hedefleyen Yunanistan'a: Daha 1830'da devlet kurdun, sen kimsin! (Megali İdea nedir?) Cihat Yaycı'dan İstanbul ve Kıbrıs işgalini hedefleyen Yunanistan'a: Daha 1830'da... Haberi Görüntüle

YAKALANAN TERÖRİST SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

İçişleri Bakanlığı ise, Eren Abluka-27 operasyonu kapsamında, aynı bölgede 1 teröristin daha yakalandığını duyurdu. Açıklamada, "Şırnak Silopi ilçesi Cudi Dağı Bestabelega bölgesinde devriye faaliyeti yürüten jandarma ekiplerince 1 terörist daha yakalanmıştır, yakalanan terörist sayısı 2’ye yükselmiştir" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading