Yandex Metrica

Saat gibi çalışıp katliam yapıyoruz: Silah fabrikasında soykırım mesaisi

İsrail'in en büyük savunma sanayii kuruluşu Elbit Systems, Gazze'de yürütülen soykırım için 7/24 mesaide. Firmanın sahibi Bezhalel Machlis, Gazzelileri 'hayvan' olarak gördüğünü belirten İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant'tan aldığı övgüleri anlattı.

Savunma

26.04.2024, 11:32

İsrail'in en büyük savunma sanayii firmalarından Elbit Systems, Gazzeli Müslümanları öldürecek mühimmatları üretmek için 7 gün 24 saat çalışıyor. 1966 yılından beri faaliyette olan savunma elektroniği şirketi 7 Ekim'den buyana tank ve obüs mühimmatlarının imalatına ağırlık verdi. 

ABD'nin 200'den fazla kargo uçağıyla 10 bin tonu aşkın füze yardımında bulunduğu İsrail yerli mühimmat kapasitesini geliştirmeye çalışıyor. Elbit Systems'in sahibi Bezhalel Machlis, Gazze katliamında kullanılan mühimmatların imalatı konusunda kabine üyelerinden aldığı övgüyü anlattı. 

Bezhalel Machlis

Mehmet Demiroğlu yeni tip KAAN'ın ilk uçuş tarihini açıkladı, GÖKBEY'den 500 adet üretme sözü verdi Mehmet Demiroğlu yeni tip KAAN'ın ilk uçuş tarihini açıkladı, GÖKBEY'den... Haberi Görüntüle

'SÜRECE KATILIMIMIZ ÇOK KRİTİK'

Zırhlı kara araçları, tank zırhı, insansız sistemler, kanatlı güdüm kiti, obüs, zırhlı muharebe aracı üretimi, elektro-optik kameralar ve elektronik sistemler konusunda İsrail'in önde gelen firması durumundaki Elbit'i yöneten Machlis, son yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

"Üretim tesislerimizi müşterimiz İsrail ordusu yetkilileriyle birlikte pek çok kez ziyaret ettik. Gördüğünüz şekilde saat gibi çalışıyoruz. Elbit Systems ürünleri İsrail ordusunun operasyonel çözümlerinin tam merkezinde ve bizim sürece katılımımız kritik. 

İsrail Savunma Bakanı bu hafta beni aradı, tebrik ve teşekkürlerini iletti. İsrail Savunma Bakanlığı yöneticileri ve tüm bürokratlarından benzer mesajlar aldım."

Elbit Systems'in hem İsrail hem de ABD'de üretim tesisleri bulunuyor. Elbit, dünyanın en büyük savunma firmaları listesinde 24. sırayı işgal ediyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading