Yandex Metrica

Netflix'in 'Fear Street Üçlemesi'nden ilk fragman!

Netflix'in 'Fear Street Üçlemesi'nden ilk fragman!

Netflix, R.L. Stine'in kitaplarından uyarlanan Fear Street Üçlemesi'nden ilk fragmanı paylaştı. Film, Temmuz ayında platformda olacak.

Savunma

23.01.2024, 17:33

Yayın devi Netflix, abonelerine korku türünde bir üçleme sunmaya hazırlanıyor. Korku yazarı R.L. Stine'in kitaplarına dayanan filmden Geeked Week etkinliği kapsamında bir fragman yayınlandı.

Fragman, son 300 yıldır Shadyside kasabasında pusuya yatmış olan ve 1994'te bir grup gencin şeytani bir tehditle karşı karşıya kalan ilk nesil olmadıklarını keşfettiği dehşete kapsamlı bir bakış sunuyor.

Fear Street, Ohio'nun Shadyside kasabasında yaşanan olayların ardından bir grup genç, şeytani bir tehdidi keşfeder. Konuyu araştırmaya başlayan gençler, uzun yıllardır kasabaya musallat olan lanetli olayların bağlantısını keşfeder ve sıradaki kurbanların kendileri olduğunu anlar.

Serinin oyuncu kadrosunda Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillan Jacobs, Benjamin Flores Jr., Olivia Welch, Fred Hechinger, Darrell Britt-Gibson, Julia Rehwald, Emily Rudd, Sadie Sink, Jordana Spiro, Syan Simpkins, Ted Sutherland, Chiara Aurelia, Maya Hawke gibi isimler yer alıyor.

Üçleme, 'Fear Street Part One: 1994' ile 2 Temmuz'da başlayacak. Ardından 'Fear Street Part Two: 1978' 9 Temmuz'da, 'Fear Street Part Three: 1666' ise 16 Temmuz'da yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading