Yandex Metrica

Milli Savaş uçağı Kaan özellikleri ne? Kaan uçtu mu, ne zaman operasyon yapacak?

Milli Savaş uçağı Kaan özellikleri ne? Kaan uçtu mu, ne zaman operasyon yapacak?

Milli Savaş uçağı Kaan özellikleri ne ve Kaan uçtu mu, ne zaman operasyon yapacak sorularının yanıtları bugün arama motorlarında araştırılıyor. Milli Muharip Uçak Kaan'ın özellikleri vatandaşlar tarafından merak edilirken, Kaan'ın uçup uçmadığı merka konusu oldu. Peki, Milli Savaş uçağı Kaan özellikleri ne? Kaan uçtu mu, ne zaman operasyon yapacak?

Savunma

07.05.2024, 02:19

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ)'ın yerli savaş uçağı KAAN'ı üretti. Üretim sornası ilk uçuşunun nasıl yapacağı merak konusu oldu. Ayrıca Kaan'ın özellikleri merak ediliyor. Peki, Milli Savaş uçağı Kaan özellikleri ne? Kaan uçtu mu, ne zaman operasyon yapacak?

Mehmet Demiroğlu yeni tip KAAN'ın ilk uçuş tarihini açıkladı, GÖKBEY'den 500 adet üretme sözü verdi Mehmet Demiroğlu yeni tip KAAN'ın ilk uçuş tarihini açıkladı, GÖKBEY'den... Haberi Görüntüle

MİLLİ SAVAŞ UÇAĞI KAAN ÖZELLİKLERİ NE?

KAAN, tasarım ve imalatı ile milli savaş uçağıdır. KAAN'ın kanat açıklığı 14 yüksekliği ise 6 ve uzunluğu 21 metredir. KAAN, azami olarak 55 bin fite kadar çıkabilmekte. Yüksek manevra kabiliyeti, çift motoru, radara düşük görünürlüğü, gövde içinde silah taşıması ve elektronik harp kabiliyeti ile KAAN dosta güven verirken düşmana korku salacak.

Vecihi Hürkuş'u kederden öldürdüler: Amerikan mandacılarının ilk kurbanı acılar içinde can verdi Vecihi Hürkuş'u kederden öldürdüler: Amerikan mandacılarının ilk kurbanı acılar içinde... Haberi Görüntüle

KAAN UÇTU MU?

KAAN bugün itibarıyla (21 Şubat 2024) ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading