Yandex Metrica

İşte KAAN'ın yıldız haritası: Burcu ve yükseleni ne? Başına neler gelecek? Astroloji ne söylüyor?

Türkiye ile birlikte dünya, 21 Şubat 2024 günü sabah saatlerinde ilk uçuşunu gerçekleştiren KAAN'a kilitlendi. TRHaber, sabah saat 08:50'de uçarak kendi doğum tarihine imza atan KAAN'ın yıldız haritasını uzman astrologlara sordu. 

Savunma

04.04.2024, 11:41

Türk havacılığının çılgın projesi Milli Muharip Uçak KAAN, 21 Şubat 2024 günü sabah saat 08:50'de havalandı. 

Bütün Türkiye'yi heyecana boğan gelişmeyle birlikte milyonlar, uçuşa ilişkin görüntüleri heyecanla bekledi. Sosyal medyada yayınlanan ilk görüntülerin ardından Savunma Sanayii Başkanlığı'nın paylaştığı kayıtlar, asırlık hayalin gerçekleşmekte olduğunu gören Türk milletini ağlatmaya yetti. 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından tasarlanarak imâl edilen 5. nesil 'hayalet' uçak KAAN, 21 Şubat sabahı ilk uçuşunu yaparak saat 08:50'de doğmuş oldu. 

KAAN'ın yıldız haritası

F-35 gaz kaçırınca pilot kokpitten aşağı atladı: Amerikan ordusu neyi gizliyor? F-35 gaz kaçırınca pilot kokpitten aşağı atladı: Amerikan ordusu neyi... Haberi Görüntüle

İŞTE KAAN'IN YILDIZ HARİTASI

KAAN'ın ilk uçuş anındaki yıldız haritasına ilişkin astrologlardan görüş alan TRHaber, ilginç birtakım verileri ortaya koyuyor.

Buna göre, gökyüzüne bugün itibariyle merhaba diyen KAAN'ın burcu BALIK, ay burcu YENGEÇ, yükselen burcu ise KOÇ...

Zayiçesi itibariyle 'yıldızı yüksek' bir karakter arz eden Kralların Kralı KAAN, heyecan verici yolculuğu süresince 'güçlü, akıllı, cesur, sadık ve vatansever' özellikleriyle öne çıkacak. 

Milli Muharip Uçak KAAN

Genel olarak şanslı astrolojik etkilere sahip KAAN'ın yıldız haritası şunları söylüyor:

  • AY BURCU YENGEÇ: KAAN 'annesine', yani vatanına çok düşkün. Ülkesini her daim koruma-kollama pozisyonunda olacak. Hayal gücü yüksek ve sadık.
  • YÜKSELEN KOÇ: Dinamik bir enerjiye sahip, atılgan. Meydan okuma ve fethetme dürtüsüne sahip tam bir savaşçı. Bütün hayatı öyle ya da böyle mücadele ile geçecek.
  • GÜNEŞ TEPE NOKTASIYLA 60 DERECELİK OLUMLU AÇIDA: KAAN, zorlukların üstesinden çok çabuk geliyor. Bulunduğu pozisyonda liderlik yapmak kaderinde var. Elde ettiği güçle gösteriş yapabilir.
  • PLÜTON TEPE NOKTASIYLA 60 DERECELİK OLUMLU AÇIDA: Kontrol sahibi olabileceği güçlü poziyonlar ilgisini çekiyor. Baskı altında zor kararlar verebilir. Tehdit altında hissettiğinde acımasız olabilecek bir karaktere sahip.
  • JÜPİTER VE SATÜRN ARASINDA 60 DERECELİK OLUMLU AÇI: KAAN toplumda anlamlı ve güçlü bir konum elde edecek. Hızlı öğrenen ve trendlerden yararlanan bir gelişim içinde olacak. Hep doğru zamanda doğru yerde olacak. Zaman zaman karamsarlıklar olsa da planlama ve organizasyon gücüyle topluma kalıcı fayda sağlayan bir pozisyona yükselecek. İstikrar ve güvenin diğer adı olacak.

KIZILELMA kıç kaldırdı, asfaltı yakmaya hazır: TB3'ün ardından ANADOLU'ya inecek KIZILELMA kıç kaldırdı, asfaltı yakmaya hazır: TB3'ün ardından ANADOLU'ya inecek Haberi Görüntüle

HAYATINA KADINLAR YÖN VERİYOR

  • AY ETKİSİ ÇOK GÜÇLÜ: Kadın figürleri KAAN’ın hayatında önemli bir yer teşkil ediyor. Gelişiminde ve büyümesinde kadınların büyük katkısı olacak.
  • 12. EV'İN GETİRDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ RİSKLER: Kendini aşacak. Sıkıntıları ve engelleri kendini aşmada atlama taşları olarak kullanacak. Gizli düşmanlara ve sabotajlara karşı dikkatli olması gerek. Aynı zamanda gizli düşmanlar ve terör örgütleri üzerinde çok etkili olabilir. Ancak 12. Ev, 'kronik kötü talih ile ticari başarısızlık riskini' de beraberinde getiriyor. Bu nedenle çok dikkatli olmak gerekiyor.
  • HAVA VE SU ELEMENTLERİ BASKIN: Yeni şeyler öğrenmeye hevesli ve adaptasyon yeteneği çok yüksek.

Türk savaş gemileri Basra Körfezi'ne doğru seyre çıktı: Donanma her yerde Türk savaş gemileri Basra Körfezi'ne doğru seyre çıktı: Donanma her... Haberi Görüntüle

KAAN'IN KADERİNDEKİ DÖNÜM NOKTALARI

  • GELECEK ÖNGÖRÜLERİ:
    Mart 2026-Haziran 2029 arası gerçek kimliğini bulduğu kısmen sancılı bir tarih aralığı olacaktır.
    Eylül 2028-Kasım 2029 arası bir ortaklık için uygun zamanlar.
    Kasım 2031-Şubat 2032 arası istediği pozisyona yükselebileceği ekstra şanslı bir dönem.

BAHTIN DA YOLUN DA AÇIK OLSUN KAAN...

Habere Tepki Ver

10

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Savunma


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading