Yandex Metrica

Kovid-19 ortaya çıkalı iki yıl oldu! Vakalar hiç olmadığı kadar fazla

Kovid-19 ortaya çıkalı iki yıl oldu! Vakalar hiç olmadığı kadar fazla

Kovid-19 ilk defa Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde görülmüş, 200'den fazla ülkeye yayılarak bir pandemiye dönüşmüştü.

Sağlık

23.01.2024, 18:34

Kovid-19'un 2019 yılının Aralık ayında görülmesinden bu yana 288 milyon 513 bin kişi bu hastalığa yakalandı. 513 bin kişi hayatını kaybetti. İyileşen sayısı ise 253 milyon 687 bin oldu. 

Koronavirüs, dünya çapında aşılama çalışmaları devam etmesine rağmen yeni varyantlarıyla kabusu yaymaya devam ediyor. 

Bulaşıcılığı üst derece olan Omicron varyantı nedeniyle, dünyada vakalar yeniden hızla artmaya başladı.

Dünya, Rusya'dan gelecek virüs tehdidi ile karşı karşıya! Bu kez kaynağı sivrisinekler Dünya, Rusya'dan gelecek virüs tehdidi ile karşı karşıya! Bu kez... Haberi Görüntüle

ABD'DE VAKALAR REKOR SEVİYEDE  

ABD'de 700 bin üzerinde yeni vaka tespit edildi. Hastaneye yatan çocuk sayısında artış çok yüksek. Ayrıca ABD aşılama çalışmalarının en hızlı yürütüldüğü ülkelerden biri olarak öne çıkıyor. 

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

FRANSA'DA MACRON'A TEPKİLER BÜYÜYOR

Fransa'da günlük vaka sayısı 200 bin üzerinde seyrediyor. Bilim insanları Macron hükümetini yeterli tedbirleri almamakla suçluyor. 

Dünyanın en alkolik çocukları o ülkede! DSÖ raporunda ortaya çıktı Dünyanın en alkolik çocukları o ülkede! DSÖ raporunda ortaya çıktı Haberi Görüntüle

KOVİD-19 HAPI ÇIKTI

İngiltere'de hastalığın ağır seyrettiği ülkelerden olarak öne çıkıyor. Günlük vaka sayısı 190 bine yaklaşırken, İngiltere, Pfizer'in koronavirüs hapının yetişkinlerde kullanılmasına onay verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading