Yandex Metrica

Katı diyet ve egzersizleri unutun! 5 adımda kolayca zayıflayacaksınız!

Katı diyet ve egzersizleri unutun! 5 adımda kolayca zayıflayacaksınız!

Kilolu insanların, zayıflamaya karar vermesinden sonra en sık yaptığı hata çok katı bir program takip etmek. Sert egzersiz uygulamaları ve çok katı diyetler ise ne yazık ki bu sürecin olumsuz bir şekilde sonuçlanmasına yol açıyor. Aslında gün içinde atılacak ufak zannedilen bazı adımlar zayıflamaya yardım edebilir. Mesela tabakların boyutlarını küçültmek.

Sağlık

25.02.2024, 23:18

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek, özellikle belirli bir program veya beslenme etrafında yoğunlaşmamalı. Düzenli olarak egzersiz yapmak, sağlıklı yiyecekler yemek ve stresi etkili bir şekilde yönetmek aslında yapılması gereken en önemli 3 şey. 

Beslenme uzmanları gün içinde insanlar tarafından önemsiz görünen 5 uygulamanın zayıflamayı kendiliğinden beraberinde getireceğini belirtiyor. 

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

DAHA KÜÇÜK TABAKLAR KULLANIN

Daha küçük bir tabağa geçmek, alınan kaloriyi otomatik olarak azaaltır. Bir araştırmaya göre, daha küçük tabaklar kullanmak, ne kadar yemek yediğinizi azaltmanıza yardımcı olabilir. 56 çalışmayı analiz eden araştırmacılar, tabak boyutlarını yarıya indirmenin gıda tüketiminde ortalama %30 azalma sağladığını buldu.

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

GÜN İÇİNDE DAHA FAZLA HAREKET EDİN

Zayıflarken planlı egzersize çok fazla önem veriliyor, ancak günlük hareketlerinizin kilo vermeniz üzerinde de büyük etkisi var. Bu tür etkinlikler, Egzersiz Dışı Aktivite Termojenezi (NEAT) olarak biliniyor. Araştırmalar, NEAT egzersizlerinin günlük kalori yakımınızı etkili bir şekilde artırabileceğini ve kilo kaybı için kalori açığına katkıda bulunabileceğini gösteriyor. 

Hipotiroidin yol açtığı şeye inanamayacaksınız! Tatlı düşkünleri mutlaka okusun! Uzmanlar şeker isteğini bitirecek formülü açıklıyor Hipotiroidin yol açtığı şeye inanamayacaksınız! Tatlı düşkünleri mutlaka okusun! Uzmanlar... Haberi Görüntüle

BİR YEMEK GÜNLÜĞÜ TUTUN

Düşüncelerinizi, ilerlemenizi, yiyecek alımınızı ve alışkanlıklarınızı bir günlüğe kaydetmek, kilo verme yolculuğunuz sırasında kendinizin daha fazla farkında olmanızı sağlayabilir. Ayrıca, hedeflerinize ulaşmak için doğru yolda olmanızı sağlar. 

Dünya, Rusya'dan gelecek virüs tehdidi ile karşı karşıya! Bu kez kaynağı sivrisinekler Dünya, Rusya'dan gelecek virüs tehdidi ile karşı karşıya! Bu kez... Haberi Görüntüle

YETERİ KADAR UYUYUN

Konu kilo vermek olduğunda yeterince uyumanın ne kadar önemli olduğunu bilmiyor olabilirsiniz. Uyku eksikliği iştahı artırır ve kalori hedeflerinize bağlı kalmayı zorlaştırır. Ve sabah egzersizinize girmek için uykudan kaçıyorsanız, önce uykuya öncelik vermek en iyisi Olacaktır. 

İklim değişikliğinin korkunç etkisi! Aşırı sıcaklar o hastalık riskini artırıyor! Erkekler risk altında İklim değişikliğinin korkunç etkisi! Aşırı sıcaklar o hastalık riskini artırıyor!... Haberi Görüntüle

ERKEN SAATLERDE İSTEDİĞİNİZ BİR ABUR CUBURU TÜKETİN

Kendinizi en çok sevdiğiniz şeylerden tamamen mahrum bırakmamalısınız. Günün erken saatlerinde en sevdiğiniz ikramın tadını çıkarmak için kendinize izin verdiğinizde, geceleri ona olan arzunuzu azalır. Bir şeyi gerçekten istediğinizde kendinizi mahrum bırakırsanız, bu istek yoğunlaşır ve çok uzun süre beklerseniz o yemeği aşırı yeme olasılığınız artar. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading