Yandex Metrica

Göbek yağına 1 haftada son! İşte zayıflamanın sırrı olan o kürün tarifi

Göbek yağına 1 haftada son! İşte zayıflamanın sırrı olan o kürün tarifi

Demir eksikliği sorunu yaşayanlara önerilen hurma, zayıflamaya da yardımcı oluyor. Her gün 21 hurma ve 3 kase light yoğurt tüketimini benimseyen bu beslenme şekli, bir haftada 5 kilo vermeyi sağlıyor. Peki hurma diyetinin püf noktaları neler?

Sağlık

23.01.2024, 20:29

Ramazan aylarında sofraların vazgeçilmezi olan hurma, genellikle demir yapıcı özelliği biliniyor. Ancak yapılan bazı araştırmalara göre besleyici yanı oldukça fazla olan bu meyve, zayıflamaya da hızlı bir şekilde katkıda bulunabilir. 

Hurma diyeti olarak geçen bu beslenme şeklinde kişi bir hafta boyunca hurma ve yoğurt ağırlıklı beslenirse kilo verme konusunda hayallerine kavuşabilir. Çünkü hurma glisemik indeksi düşük bir besin. Yiyen kişileri uzun süre tok tutmsı da zayıflamadaki etkisini artırıyor. 

Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay sonra... Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay... Haberi Görüntüle

GÜNDE 21 HURMA VE 3 KASE LIGHT YOĞURT

Vücut yağ oranında azalmayı sağlayan hurma diyeti günde 21 hurma ile sınırlı. Başarılı olunması için her öğünde 7 hurma ve bir kase light yoğurt tüketilmesi gerekiyor. Bu yiyeceklerin yanı sıra serbest olan tek şey su ve yeşil çay.

Tabi hareketi de ihmal etmemek gerekiyor. Hurma diyetini uygularken günde en az 40 dakika yüremeniz zayıflamayı daha da hızlandırıyor. 

Hipotiroidin yol açtığı şeye inanamayacaksınız! Tatlı düşkünleri mutlaka okusun! Uzmanlar şeker isteğini bitirecek formülü açıklıyor Hipotiroidin yol açtığı şeye inanamayacaksınız! Tatlı düşkünleri mutlaka okusun! Uzmanlar... Haberi Görüntüle

BİR HAFTADA EN AZ 5 KİLO VERDİRİYOR

Bir hafta içinde 5 ile 7 kilo vermeyi sağlayan bu beslenme programı göbek yağlarını eritmesinin yanı sıra kabızlık ve hazımsızlık sorununa da çare oluyor.

Ceviz sütünün faydaları nelerdir? Ceviz sütü ne işe yarar? Ceviz sütü nasıl yapılır? Yan etkisi var mı? Ceviz sütünün faydaları nelerdir? Ceviz sütü ne işe yarar? Ceviz... Haberi Görüntüle

HURMALARI BİR GÜN ÖNCEDEN SUDA BEKLETİN

Diyete başlamak isteyenler bir sonraki gün tüketecekleri hurmaları ortadan ikiye kesip suya koymalı. Bu uygulama, hurmanın bağırsak yumuşatıcı etkisini artıyor. Tok tutma özelliği de bir kaç katına çıkıyor.

Sabah kahvaltısında, öğlen yemeğinde ve akşam yemeğinde olmak üzere 7'şer hurma ve birer kase light yoğurt tüketmek gerekiyor. Tabi kronik rahatsızlığı olanların mutlaka doktoruna danışıp adım atması gerekiyor. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading