Yandex Metrica

Dünya alarmda! Baskın hale geldi bir hafta içinde 8'e katlandı

Dünya alarmda! Baskın hale geldi bir hafta içinde 8'e katlandı

Kovid-19'un yeni varyantı olan Omicron, dünyada baskın hale gelmeye başladı. Güney Afrika ve birçok ülkede günlük vaka sayıları 8'e katlandı.

Sağlık

23.01.2024, 18:23

İki yıldır hayatmızda olan ve dünya genelinde milyonlarca insanın ölümüne sebep olan Kovid-19'un yeni varyantı 'Omicron' dünyayı alarma geçirdi.

İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? İşte bugünkü sağlık durumunuz! Burcunuz ne söylüyor? Haberi Görüntüle

VAKA SAYILARI 8'E KATLANDI

Güney Afrika’daki sağlık yetkilileri, omicron varyantının ülkedeki Covid-19 vakalarında "endişe verici" bir artışa neden olduğunu ve vaka sayılarının bir hafta içinde 8'e katlandığını açıkladı.

Solak kadınlar mutlaka okusun! Beyinlerinde o bölüm eksik olmasına rağmen... Solak kadınlar mutlaka okusun! Beyinlerinde o bölüm eksik olmasına rağmen... Haberi Görüntüle

20'Yİ AŞKIN ÜLKEDE GÖRÜLDÜ

Uzmanlar, ABD de dahil olmak üzere 20’yi aşkın ülkede yeni varyant olan omicronun ilk vakalarını tespit etmesiyle dünyada hızla baskın tür haline geldiğini söyledi. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

UĞUR ŞAHİN: AŞI KORUMA SAĞLIYOR

BioNTech'in CEO'su Türk doktor Uğur Şahin de Pfizer ile ortaklaşa yaptığı aşının, omicron'dan kaynaklanan ciddi hastalıklara karşı güçlü koruma sağlama olasılığının yüksek olduğunu aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading