Yandex Metrica

Canan Karatay o tarifi ilk kez paylaştı! Sahur ve iftarda bunu için

Canan Karatay o tarifi ilk kez paylaştı! Sahur ve iftarda bunu için

Kilo korkusu yaşayan vatandaşlara Prof. Dr. Canan Karatay'dan ilaç gibi yeni bir tarif geldi. Karatay, iftar ya da sahurda korkmadan içilebilecek yeni bir öneride bulundu. Şekersiz olan yeni bir komposto tarifi paylaşan Karatay, kilo verdiren yeni önerisini duyurdu.

Sağlık

23.01.2024, 19:07

İftarda yemeğin yanında her zaman hazır olan komposto için yeni bir öneri Prof. Dr. Canan Karatay'dan geldi. 

Karatay Mutfağı kitabında kalıcı kilo verdiren tarifler bölümünde yer alan Canan Karatay'ın tarifi birçok vatandaş tarafından sevilerek tüketildi. 

İşte Karatay'ın soğuk komposto tarifi; 

50 kez mutasyona uğradı! Yanlış okumadınız: En uzun süreli Covid- 19 vakası bilim insanlarını şaşırttı! 50 kez mutasyona uğradı! Yanlış okumadınız: En uzun süreli Covid-... Haberi Görüntüle

MALZEMELER

4-5 adet kuru kayısı

4-5 adet mürdüm eriği

8-10 adet çekirdekli kuru üzüm

2-3 adet kuru incir

8-10 adet kuru yabanmersini

Yarım çay bardağı ceviz içi

Yarım çay bardağı badem içi

İbn-i Sina siğilin ilacını bin yıl evvel vermiş! O sebzenin suyunu tuz ile karıştırıp sürün İbn-i Sina siğilin ilacını bin yıl evvel vermiş! O sebzenin... Haberi Görüntüle

TARİFİ

Kilo aldırmayan şekersiz komposto tarifi oldukça kolay. Kuru meyveleri yıkayın ve bir tencereye koyun. Ceviz ve bademleri ilave edin. Üzerlerini örtecek miktarda su koyup buzdolabında bir gece bekletin. Ertesi gün tüketebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading