Yandex Metrica

Atama bekleyen sağlık personeline müjde! Yarın başlıyor

Atama bekleyen sağlık personeline müjde! Yarın başlıyor

Sağlık Bakanlığı atama takvimi belli oldu. Başvurular 12-16 Kasım tarihleri arasında alınacak, kura çekimi ise 2 Aralık'ta yapılacak.

Sağlık

23.01.2024, 18:17

Sağlık Bakanlığı'nın ''2021 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası İlanı'' Resmi gazetede yayımlandı.

Ciğer ve bağırsakları temizliyor! Gözleri ayna gibi yapıyor! Hamileler yanına bile yaklaşmasın Ciğer ve bağırsakları temizliyor! Gözleri ayna gibi yapıyor! Hamileler yanına... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR 16 KASIM'DA SONA ERECEK

Sağlık bakanlığı, uzman tabip,uzman diş tabibi, diş tabibi,ve eczacı kadrolarına ilk defa  veya yeniden yapılacak atama başvuruları yarın başlıyor. Başvurular, Sağlık Bakanlığı'nın sitesinde yer alan Personel Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak. Başvurular 16 Kasım'da sona erecek. Sonuçlar ise 24 Kasım'da bakanlığın internet sitesinden ilan edilecek. Kura çekimi ise 2 Aralık'ta yapılacak.

Ter önleyicilere para vermeye son! Kesin ve sürün, sonucu görün Ter önleyicilere para vermeye son! Kesin ve sürün, sonucu görün Haberi Görüntüle

BAŞKAN ERDOĞAN DUYURMUŞTU 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta başında yapılan Kabine Toplantısı sonrası, "Sağlık Bakanlığımıza 40 bin personel alımı yapacağız" açıklamasını yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading